Το Πρωινό: Η ατάκα του Βουρλιώτη που άφησε άναυδους τους παρουσιαστές - «Μένω με...»
Media

Το Πρωινό: Η ατάκα του Βουρλιώτη που άφησε άναυδους τους παρουσιαστές - «Μένω με...»

Ο Νίκος Βουρλιώτης βρέθηκε στο παλτό της εκπομπής, «Το Πρωινό» και μίλησε για όλους για όλα.

Ο γνωστός ραπερ αναφέρθηκε στο πόσο έχει αλλάξει η μουσική μετά από 30 χρόνια δημιουργίας των Goin’ Through, αλλά και για τη σχέση που έχει σήμερα με την εν διαστάσει σύζυγό του, Όλγα Καρπαθάκη.

Ο Νίκος Βουρλιώτης αναφερόμενος στους στίχους που έχουν τα trap τραγούδια, έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να... εκνευριστεί.

«Υποτίθεται ότι οι νέοι μουσικοί, στίχοι, το νέο ρεύμα πρέπει να αποδομούν το παλιό και να κάνουν μια πρόταση για το νέο. Αν το παλιό το εκφράζω εγώ που είμαι κατεστημένο τόσα χρόνια δημοσιογράφος, βγες και πες στο τραγούδι σου ότι ο Λιάγκας είναι μαλ…ς, μαζί σου κι εγώ θα συμφωνήσω. Όμως, πρότεινε μου κάτι καλύτερο από τον Λιάγκα. Μη μου προτείνεις να πάρω όπλο να πάω να καθαρίσω τους αστυνομικούς και να πάρω ναρκωτικά. Εκεί διαφωνώ εγώ», είπε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια ο ράπερ μίλησε για τον χωρισμό του με την Όλγα Καρπαθάκη, ο οποίος μπορεί να έχει έναν χρόνο πραγματοποιηθεί, άργησε όμως αρκετά να γίνει γνωστός.

«Έχουμε χωρίσει περίπου έναν χρόνο. Όλοι μαζί μένουμε στο ίδιο σπίτι. Υπάρχει ένα πολιτισμένο κλίμα. Όλα ξεκινούν από το πόσο σέβεσαι τον άλλον στην απόφαση που έχει πάρει. Η βάση είναι ότι και οι δυο μας θεωρούμε ότι είμαστε οικογένεια, δεν χωρίζεις ποτέ από έναν σύντροφο. Αυτή η διαδρομή σε συνδέει για πάντα. Δεν είναι κάτι που μπορώ να συζητήσω, η κόρη μας είναι μικρή και δεν είναι κάτι που θέλω να συζητάω στην τηλεόραση. Η Δέσποινα μπορεί να καταλάβει τα πάντα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved