Media

Πασχάλης: «H νεολαία έχει τους προβληματισμούς που εκφράζει η trap μουσική»

Gossip-tv Team

Ο Πασχάλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την trap μουσική, ενώ είπε και την άποψή του σχετικά με όλο αυτό που συνέβη στα Mad VMA 2022. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, όπου τα τραγούδια του ακούγονται μέχρι και σήμερα και σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Ο Πασχάλης βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του "Στούντιο 4" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την trap μουσική, τονίζοντας ότι δεν του αρέσει το είδος αυτό, μιας και θεωρεί ότι δεν έχει καμία μουσικότητα. Παράλληλα, ο τραγουδιστής έκανε λόγο και για όλο το περιστατικό που συνέβη στα Mad Video Music Awards, τονίζοντας ότι η βία είναι κατακριτέα.

Ο Πασχάλης είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή του: "Ο καλλιτέχνης έχει υποχρέωση απέναντι στο κοινό που τον θαυμάζει. Όταν βγάζεις ένα τραγούδι, το οποίο κάνει επιτυχία, βλέπεις ότι αποκτάς ένα κοινό. Πρώτα από όλα, αυτό σημαίνει ότι το κοινό αγκάλιασε τη μουσική σου και από εκεί και πέρα σημαίνει ότι το κοινό ταυτίστηκε με το τραγούδι σου και βρήκε κάποια κοινά στοιχεία με την ζωή του, τα συναισθήματά του. Είδα από τις ειδήσεις όλο αυτό που συνέβη στα μουσικά βραβεία.

Πρώτα από όλα λυπάμαι για αυτό το γεγονός και ως άνθρωπος αλλά και ως καλλιτέχνης. Δεν μου αρέσει αυτή η μουσική, γιατί θεωρώ ότι δεν έχει μουσικότητά. Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτός ο τρόπος ζωής σήμερα και το πως γίνεται κάποια άτομα να ταυτίζεται με όλο αυτό που εκφράζει όλη αυτή η μουσική. Και στην εποχή μας, υπήρχαν οι ανταγωνισμοί με τις γειτονιές, αλλά δεν υπήρχε η βία".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved