Σασμός: Ο εφιάλτης του Μαθιού - Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει
Media

Σασμός: Ο εφιάλτης του Μαθιού - Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει

Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο γιο της Καλλιόπης έχει ήδη ξεκινήσει. Ο νέος αστυνομικός θα στρέψει όλη του την προσοχή πάνω στον Μαθιό και δεν θ’ αργήσει να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από τον φόνο του Στεφανή Σταματάκη.

Ο νέος αστυνόμος της Άνω Ποριάς (σ.σ. τον οποίο και θα ενσαρκώσει ο Γιώργος Γεροντιδάκης) θα γίνει στον επόμενο κύκλο της πετυχημένης σειράς του ALPHA, ο φόβος και ο τρόμος του Μαθιού Σταματάκη.

Μπορεί να βρίσκεται στη φυλακή και οι μέρες του μακριά από τη Βασιλική να μοιάζουν αβάσταχτες, όμως μόνο όταν ο αστυνόμος αρχίσει να ψάχνει διεξοδικό το παρελθόν και τις κινήσεις του, θα νιώσει πώς κινδυνεύει πραγματικά. Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης θα υποδεχτεί τον αντικαταστάτη του Γεράσιμου και, όπως συμβαίνει συνήθως, θα θελήσει να τον ενημερώσει για όλα όσα συμβαίνουν στο χωριό το τελευταίο διάστημα.

Ανάμεσα σε αυτό θα είναι φυσικά και η φυλάκιση του Μαθιού για τον φόνο του Αγγέλου Βρουλάκη. «Το κεφάλαιο Σταματάκης είναι μεγάλο και κυρίως σε ό,τι αφορά στον Μαθιό που τώρα είναι στη φυλακή. Έχω υποψίες ότι είναι ένοχος και για άλλους φόνους, αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα στοιχεία που να τον ενοχοποιούν, θέλω να είσαι προσεκτικός με εκείνον», του λέει μεταξύ άλλων και ο νεοφερμένος υπάλληλος του αστυνομικού τμήματος θα μπει στη διαδικασία να μάθει περισσότερα για το θέμα.

Καθώς θέλει να δείξει ζήλο για το επάγγελμά του στον ανώτερο του, τον Αντώνη θα του ανακοινώσει πως θα αναλάβει προσωπικά το θέμα. Έτσι θα βρεθεί να ξεσκονίζει τα άδυτα της οικογένειας και φυσικά να ανακρίνει τόσο τον ίδιο τον Μαθιό όσο και την οικογένειά του που κρατεί σιγή ιχθύος. Ο Μαθιός, βλέποντας τον νέο του αστυνομικού τμήματος να ψαχουλεύει τη ζωή του, θα αγχωθεί.

«Μην ανησυχείς, αγόρι μου. Τα δικά μας μυστικά θα μείνουν για πάντα θαμμένα», θα του πει σε κάποιο από τα επισκεπτήρια η Καλλιόπη. Αλλά ο Μαθιός δεν θα δείξει να ησυχάζει. Ειδικά όταν ο αστυνόμος ξεκινήσει τις ερωτήσεις για τη σχέση που είχε εκείνος με την Βασιλική πριν πεθάνει ο Στεφανής.

Η σχέση του με τη Θεοδώρα

Ο νέος αστυνόμος δεν μπορεί παρά να γοητευτεί από τις όμορφες γυναίκες του χωριού. Αφού όμως με τη Στέλλα δεν θα έχει καμία τύχη, καθώς η καρδιά της θα είναι δοσμένη ακόμα στον Γεράσιμο θα ρίξει το βάρος του στη Θεοδώρα που θα είναι και άνθρωπος - κλειδί για την υπόθεση του Στεφανή, θέλοντας να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί και γνωρίζοντας ότι η Θεοδώρα ξέρει πράγματα από τον αδελφό της, δεν θα διστάσει να την πλησιάσει αρχικά για το καλό της υπόθεσης.

Σε δεύτερο χρόνο όμως, όχι απλά θα κατανοήσει την ιδιαίτερη και ατίθαση προσωπικότητα της Θεοδώρας αλλά και θα αποφασίσει να συνδεθεί μαζί της. Λέγεται πως οι δυο τους θα δημιουργήσουν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της σειράς

Ο Μανώλης τρελαίνεται!

Ένας άνθρωπος έμαθε το μεγάλο του μυστικό, ο Άγγελος, και αυτός κατέληξε στο χώμα. Ο Μανώλης νιώθει σαν να λιγοστεύει γύρω του το οξυγόνο και δεν ξέρει πώς ν’ αντιδράσει. Όπως λοιπόν θα δούμε στον β' κύκλο της σειράς, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν για το θέμα που τον έχει στοιχειώσει, ποιος δηλαδή σκότωσε τον Στεφανή, και αυτό του δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ούτε η Κλαίρη είναι σε θέση να τον ηρεμήσει, ούτε όμως και ο Νικηφόρος, που βλέπει τον κολλητό του να χάνει τη γη από γύρω του. Το βάρος του Μανώλη Αγγελάκη θα γίνεται ανυπόφορο, σε σημείο που θ’ αρχίσει να τρελαίνεται. Οράματα και ψευδαισθήσεις θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς του, ενώ η περίεργη συμπεριφορά του δεν θ’ αργήσει να γίνει αντιληπτή από την οικογένειά του που θα φοβηθεί για την υγεία του.

Ο μόνος που θα καταλάβει τα συναισθήματά του θα είναι μόνο ο καθηγητής Παπαφράγκος, ο οποίος μάλιστα θα τον παρακινήσει να φύγει από την Ελλάδα για να ηρεμήσει. Ο Μανώλης θα σκεφτεί σοβαρά την πρότασή του και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι», αφού ξέρει πως αν δεν βλέπει καθημερινά άτομα που να του θυμίζουν όσα είδε στο βουνό, τότε σίγουρα θα νιώσει καλύτερα.

Πηγή: tv24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved