Στούντιο 4: Ξεκινά και πάλι με διευρυμένη διάρκεια!
Media

Στούντιο 4: Ξεκινά και πάλι με διευρυμένη διάρκεια!

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, πριν από ένα χρόνο, εντάχθηκαν στο δυναμικό της EPT 1, παρουσιάζοντας το μαγκαζίνο «Στούντιο 4».

Ήταν μια από τις εκπομπές, που την περασμένη σεζόν σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Η εκπομπή "Στούντιο 4" σημείωσε ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης και απέσπασε θετικά σχόλια, με τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης να ανανεώνει τη συνεργασία της με το δίδυμο παρουσιαστών και να εξετάζει σοβαρά δύο ενδεχόμενα: Τη μετακόμιση της εκπομπής στην πρωινή ζώνη ή την παραμονή της στην απογευματινή ζώνη, αλλά με διευρυμένη διάρκεια. Τελικά, έπειτα από μία σειρά συζητήσεων, υπερίσχυσε το δεύτερο σενάριο.

Έτσι, το «Στούντιο 4» επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο και ξεχωριστό, προβάλλοντας ένα πραγματικό τηλεοπτικό περιοδικό ποικίλης ύλης με δημοσιογραφικό περιεχόμενο και
μοντέρνα αισθητική. Το πρώτο ραντεβού με τους τηλεθεατές έχει προγραμματιστεί, εκτός απροόπτου, για τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 16.00, με την παρέα να διαρκεί πια μέχρι και τις 19.00.

Πηγή: MYTV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved