Elif: Ώρες αγωνίας: Η Κιγμέτ απαγάγει την Ελίφ και εκβιάζει τη Μελέκ!
Media

Elif: Ώρες αγωνίας: Η Κιγμέτ απαγάγει την Ελίφ και εκβιάζει τη Μελέκ!

Elif: Ακόμη μία φορά, η Ελίφ Θα περάσει πολύ δύσκολες και βασανιστικές στιγμές στα χέρια της Κιγιμέτ, μιας και η ίδια απάγει τη μικρή και η Μελέκ με τον Μαχίρ κάνουν τα πάντα για να την εντοπίσουν.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές και το τηλεοπτικό κοινό την παρακολουθεί συνεχώς και χωρίς να χάνει κανένα επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις είναι πολυάριθμες.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς "Elif";

Η Μελέκ καταφέρνει να αποφυλακιστεί και επιστρέφει στο σπίτι της και στην αγκαλιά της κόρης της. Όμως, αυτή η εξέλιξη εξοργίζει ακόμη περισσότερο την Κιγιμέτ, η οποία, όπως θα δούμε, μεθοδεύει, ακόμη μία φορά, ένα αδίστακτο σχέδιο εναντίον τους προκειμένου να καταφέρει να εξοντώσει μητέρα και κόρη και να απαλλαγεί από εκείνες.

Όλα αρχίζουν όταν η Κιγιμέτ αναγκάζεται να συνοδεύσει τη Ματσιντέ στο σπίτι της Μελέκ. Η πρώτη δείχνει ταπεινότητα και μάλιστα ζητάει συγγνώμη από τη Μελέκ για όλες τις κατηγορίες που είπε εναντίον της. Ωστόσο, εκείνη δεν ξεγελιέται από τη δήθεν αλλαγή της και είναι σίγουρη πως η αδίστακτη γυναίκα ετοιμάζει ακόμη ένα σχέδιο. Κάποια στιγμή, η Κιγιμέτ πηγαίνει στην κουζίνα και εκεί έχει μία συζήτηση με τη Μελέκ. Της εξομολογείται όσα έχει κάνει τόσο εναντίον της όσο και στους Χακτανίρ προκειμένου να τους καταστρέφει.

Αυτό που δεν ξέρει, όμως, είναι πως το τηλέφωνο της Μελέκ καταγράφει τα πάντα.Όταν οι δύο γυναίκες φεύγουν, η Μελέκ αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να δείξει το υλικό από το κινητό της. Πριν προλάβει όμως να το κάνει, η δασκάλα της Ελίφ τής τηλεφωνεί λέγοντάς της ότι η μικρή δεν είναι στο σχολείο. Έπειτα από λίγο, κι ενώ η Μελέκ είναι σε πανικό, χτυπάει το τηλέφωνό της και είναι η Κιγιμέτ.Έχει απαγάγει την Ελίφ!

Η γυναίκα απειλεί τη Μελέκ να μην πάει στην Αστυνομία, διαφορετικά θα κάνει κακό στην κόρη της. Εκείνη αποφασίζει να μπει στο τμήμα, αλλά αλλάζει γνώμη όταν βλέπει ένα βίντεο που της στέλνει η Κιγιμέτ. Στο βίντεο, η γυναίκα βασανίζει τη μικρή. Της τραβάει τα μαλλιά, της φέρεται βίαια και το κοριτσάκι κλαίει. Η Μελέκ σπαράζει για την κόρη της και είναι σε άθλια κατάσταση. Πρέπει να περιμένει τις εντολές της Κιγιμέτ. Προσπαθεί να βρει την Ελίφ, αλλά η Κιγιμέτ, σε επικοινωνία που έχει μαζί της, απαιτεί να διαγράφει η ηχογράφησή της.

Όταν ο Μαχίρ ακούει ότι η Κιγιμέτ απήγαγε την Ελίφ, θυμώνει πολύ και κάνει κάτι για να την απειλήσει, μόνο και μόνο για να μάθει πού είναι η μικρή. Οι ώρες περνούν και κανένας δεν έχει κάποιο στοιχείο για το πού βρίσκεται το κοριτσάκι. Η Μελέκ αγωνιά, γιατί ξέρει πόσο επικίνδυνη είναι η Κιγιμέτ, ενώ ο Μαχίρ κάνει ό,τι μπορεί για να τη βρει. Η Κιγιμέτ μεταφέρει την Ελίφ σε μία άλλη αποθήκη και ο γιος της την ακολουθεί διακριτικά. Όμως, τη χάνει κάποια στιγμή στον δρόμο.

Από την άλλη, η Μελέκ δεν μπορεί να περιμένει άλλο στο σπίτι και βγαίνει στους δρόμους να ψάξει το παιδίτης. Μάλιστα, επικοινωνεί με την Κιγιμέτ και πηγαίνει να
τη βρει για να της δώσει αυτό που θέλει. Η Μελέκ κάνει ό,τι της ζητάει, αλλά, ενώ η Κιγιμέτ γυρίζει από την αποθήκη, ο Μαχίρ τη βλέπει, την ακολουθεί και εντοπίζει το κτίσμα. Ο άντρας σπάει την πόρτα, βρίσκει το κοριτσάκι τρομοκρατημένο και θέλει να ενημερώσει αμέσως τη Μελέκ.

Ωστόσο, δεν μπορεί να τη βρει γιατί εκείνη, έπειτα από εντολή της Κιγιμέτ, έχει καταστρέψει το τηλέφωνό της. Από την άλλη, η κοπέλα με την Κιγιμέτ πηγαίνουν στην αποθήκη, αλλά η Ελίφ δεν είναι εκεί. Η Μελέκ πιστεύει ότι η γυναίκα τής έδειξε το λάθος μέρος μόνο και μόνο για να την πληγώσει, και αυτό την πονάει. Όμως, εμφανίζεται ο Μαχίρ και παραδίδει τη μικρή στη μητέρα της
προκαλώντας και πάλι τον θυμό της Κιγιμέτ.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved