Ταμίλα Κουλίεβα για Παγιδευμένους: «Οι εξελίξεις έρχονται σαν βροχή»
Media

Ταμίλα Κουλίεβα για Παγιδευμένους: «Οι εξελίξεις έρχονται σαν βροχή»

Την Ταμίλα Κουλίεβα την απολαμβάνουμε μέσα από την νέα σειρά του ant1 «Παγιδευμένοι» και για ακόμη μια φορά το υποκριτικό της ταλέντο έχει σχολιαστεί θετικά.

Η καταξιωμένη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την ηρωίδα της και εξομολογήθηκε μερικές πτυχές του ρόλου της.

Η ηρωίδα που υποδύεστε, η Υβόννη, είναι μια εγκλωβισμένη γυναίκα που αποφασίζει να κάνει την επανάστασή της απέναντι στο σύζυγό της και όχι μόνο...

Πολύ σωστά και εκεί έγκειται και η δυσκολία του ρόλου. Ίσως είναι από τους πιο δύσκολους και πιο περίπλοκους ρόλους που έχω κληθεί να ερμηνεύσω. Η ηρωίδα μου έχει αναπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου. Από την άλλη, όλο αυτό που καλείται να αντιμετωπίσει αφορά το γιο της, οπότε βρίσκεται σε ένα τεράστιο δίλημμα. Πώς να συμπεριφερθεί και τι αποφάσεις να πάρει.

Ποιες θα είναι οι κινήσεις της από εδώ και πέρα;

Δεν ξέρω, διότι οι εξελίξεις έρχονται σαν βροχή! Γι αυτό και είπα ότι είναι από τους πιο δύσκολους ρόλους που έχω συναντήσει. Αυτή η γυναίκα συγκρούεται διαρκώς μέσα της, από τη μία με τα πιστεύω της και από την άλλη με τις καταστάσεις που έρχεται αντιμέτωπη. Πάντα η θέση μιας μάνας θα είναι υπέρ του παιδιού της.

Δεν μπορεί, δηλαδή, να το διαχειριστεί...

Είναι πολύ δύσκολο. Από τη μία συμπάσχει με τη μητέρα της κοπέλας που δολοφονήθηκε και από την άλλη καταλαβαίνει ότι ένοχος είναι ο γιος της. Τα συναισθήματα είναι πολύ ακραία.

Κατηγορεί με έναν τρόπο το σύζυγό της;

Ναι, μέσα της καταλήγει στο συμπέρασμα ότι συνέβησαν όλα αυτά διότι ήταν δρομολογημένα από τη συμπεριφορά του συζύγου της, ο οποίος ήταν πάντα επικριτικός απέναντι στο γιο του. Του έδειχνε ότι είναι ένα τίποτα και το παιδί βρήκε αυτό τον τρόπο να αντιμετωπίσει μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή.

Κατηγορεί και τον εαυτό της; Θεωρεί ότι φέρει κι εκείνη μερίδιο ευθύνης για τη συμπεριφορά του παιδιού της;

Προφανώς και φέρει ευθύνη, διότι δεν προσπάθησε να εμποδίσει τη συμπεριφορά του συζύγου της απέναντι στο γιο τους, δεν μπήκε μπροστά όταν ο άντρας της μείωνε, υποτιμούσε, και ακύρωνε το γιο τους. Το παιδί αυτό δεν είχε καμία αυτοπεποίθηση, η μοναδική στιγμή που τη βρήκε ήταν για να σκοτώσει την κοπέλα. Η ηρωίδα μου, λοιπόν, νιώθει μεγάλο το βάρος που δεν αντέδρασε νωρίτερα και σε βάθος χρόνου εγκλωβίστηκε σε αυτήν τη συμπεριφορά. Έμαθε να συγχωρεί, να κάνει πίσω και να υπομένει.

Εγκλωβίστηκε από φόβο;

Εγώ νομίζω ότι τον ερωτεύτηκε. Παρότι δεν συμφωνώ, αυτό της δίνω ως δικαιολογία. Και είναι μια γυναίκα αστή, μορφωμένη, καλλιεργημένη. Εγώ, ως Ταμίλα, δεν βρίσκω άλλον λόγο για να παραμένει μαζί με αυτό τον άντρα και να υπομένει αυτήν τη συμπεριφορά, παρά μόνο την ένταση των συναισθημάτων της.

Θα κάνει όμως την επανάστασή της, έστω και αργά, και θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τα δεσμά της.

Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να ξεφύγει. Στη συνέχεια, ο σύζυγός της θα της φερθεί απαίσια. Μέχρι στιγμής, αυτό που, παίρνει απόφαση είναι να μιλήσει και να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτό αποφασίζει και δεν διστάζει το κάνει. Κι αυτό ακόμα είναι τεράστιο βήμα.

Πώς θα αντιμετωπίσει από εδώ και πέρα το παιδί της;

Θα του συμπαρασταθεί. Ξεκάθαρα. Για μένα είναι απόλυτο. Μπορεί να κατακρίνουμε και να καταδικάζουμε κάποιες πράξεις, αλλά στο παιδί μας θα συμπαρασταθούμε, όποιο και να ’ναι. Εκεί έγκειται και η δυσκολία και το ενδιαφέρον του ρόλου.

Πηγή: 7μερεςtv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved