Media

Ελισάβετ Σπανού: Το αινιγματικό σχόλιό της για την εξομολόγηση της Άννας- Μαρίας Βέλλη!

Gossip-tv Team

H Ελισσάβετ Σπανού παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές σε όλους τους τομείς, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και όλα όσα είπε η Άννα Μαρία Βέλλη

Η τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο πριν από μερικά χρόνια διατηρούσε ερωτική σχέση.

Η Ελισσάβετ Σπανού, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου "Γειά σου" και έκανε λόγο για όλους και για όλα, ξεκινώντας με μερικά σχόλια για το ελληνικό #MeToo, μιας και γίνονται συνεχώς νέες καταγγελίες και εκτενείς αναφορές σε κακοποιητικές συμπεριφορές.

Όσον αφορά την εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, η Ελισσάβετ Σπανού είπε χαρακτηριστικά: «Τάσσομαι πολύ υπέρ στο να λέμε ανοιχτά κάποια πράγματα πλέον γιατί αυτό είναι που δίνει δύναμη και στις υπόλοιπες να μιλάμε. Με ξένισε πάρα πολύ η λεπτομερής αναφορά στο περιστατικό. Πραγματικά νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί σε κάτι παρά μόνο στη λαγνεία που μας έχει πιάσει όλους για δυσάρεστες καταστάσεις»

Όσον αφορά την τηλεοπτική συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή Super Κατερίνα, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Να ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους και να είναι ευτυχισμένοι όλοι μαζί και υγιείς. Ένιωσα απίστευτα αμήχανα. Ένιωσα δυσάρεστα και για τον Δημήτρη. Ήρθα σε δύσκολη θέση. Ήθελα να τον υπερασπιστώ γιατί καταλάβαινα ότι η θέση εκείνου ήταν πιο δύσκολη γιατί έχει και τη σχέση του» είπε.

Για την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων είπε, «Έχω μιλήσει στον σύντροφό μου για την κατάψυξη ωαρίων που έχουμε κάνει. Το έκανα ξεκάθαρα για τον εαυτό μου, για να μπορέσω να ξε-αγχώσω τον εαυτό μου. Για να μπορέσω να δώσω τη δυνατότητα στον εαυτό μου ακόμα κι αν είναι αργά να κάνω ένα παιδί. Ήταν ένα δώρο στον εαυτό μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved