Media

Μακαλιάς: Η ερωτική εξομολόγηση στην Ψυχράμη: «Την έβλεπα στην παράσταση και έκλαιγα. Την θαυμάζω»

Gossip-tv Team

O Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την γνωριμία του με την σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, την οποία και θαυμάζει πάρα πολύ και φυσικά δεν διστάζει να της το δείξει. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και τον παρακολουθούμε και καθημερινά μέσα από την εκπομπή "Ποιός είναι πρωινιάτικα".

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου στην εκπομπή της ΕΡΤ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν". Ο ίδιος μίλησε με λόγια που μαρτύρησαν τον μεγάλο του έρωτα για την Αντιγόνη Ψυχράμη, με την οποία και είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δυο πανέμορφα παιδάκια, στα οποία και έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία.

image-2023-02-21T171408.619.jpg

O ίδιος αποκάλυψε και μια ιστορία πίσω από την γνωριμία του με την Αντιγόνη Ψυχράμη και συγκίνησε όλους τους τηλεθεατές...

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε «Τότε δεν είχαμε σχέση, δεν τη γνώριζα προσωπικά την Αντιγόνη. Εγώ έπαιζα σε μία παράσταση στην Άνω Σκηνή στο θέατρο Χώρα, η οποία τελείωνε πιο νωρίς, κρατούσε μιάμιση ώρα. Όταν τελείωνε η παράστασή μου, κατέβαινα κάτι κρυφά, πήγαινα στον εξώστη του θεάτρου Χώρα και έβλεπα το Rent, την παράσταση που έπαιζε η Αντιγόνη... Ήταν η πρωταγωνίστρια και στο τέλος είχε έναν μονόλογο, έναν επικήδειο για έναν νεαρό που έφευγε από τη ζωή, και κάθε βράδυ κατέβαινα κάτω, έβλεπα αυτή τη σκηνή και έκλαιγα».

«Έλεγα: τι σπουδαία ηθοποιός είναι, πόσο με συγκινεί, πώς μπορεί κάθε βράδυ να με συνεπαίρνει. Ομολογώ ότι ήταν μία πολύ ωραία στιγμή ερωτικού θαυμασμού για έναν άνθρωπο που έβλεπα από κάτω και δεν τον ήξερα... Μετά από 3 χρόνια έτυχε να συνεργαστούμε σε αυτή την παράσταση. Εκεί γνωριστήκαμε, ήρθαμε κοντά και εν συνεχεία γίναμε ζευγάρι».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όλα όσα είπε

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved