Παυλίνα Βουλγαράκη: «Με ρωτάνε σε κάθε συνέντευξη, αν είμαι καλά ή αν παίρνω κάποια θεραπεία»
Media

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Με ρωτάνε σε κάθε συνέντευξη, αν είμαι καλά ή αν παίρνω κάποια θεραπεία»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την insomnia,τις κακοποιητικές σχέσεις που είχε στο παρελθόν αλλά αποκάλυψε και ένα περίεργο περιστατικό που της συνέβη σε ραντεβού.

Αρχικά ανέφερε: «Όταν είπα πως δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σπάνια ασθένεια. Με ρωτάνε σε κάθε συνέντευξη, αν είμαι καλά ή αν παίρνω κάποια θεραπεία.

Μέχρι πρόσφατα είχα πάρα πολλά ψυχοσωματικά θέματα, τώρα λιγότερα. Πάθαινα έλκος ή κολικό όταν ζοριζόμουν πολύ. Πλέον το ανοσοποιητικό μου όταν ζορίζεται πολύ, πέφτει».

Και πρόσθεσε η Παυλίνα Βουλγαράκη: «Σε ένα πρώτο ραντεβού που είχα βγει με έναν άνθρωπο, με τον οποίο μετά ήμασταν για χρόνια μαζί, με είχε πάρει ο ύπνος όρθια ενώ μου μιλούσε».

Και τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης στην Όλγα Λαφαζάνη: «Είχα μια σχέση στην οποία ο σύντροφός μου ήταν κακοποιητικός, αλλά εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να καταλάβω ότι δεν ήταν υγιές. Μετά την κακοποιητική σχέση, έκανα και δεύτερη. Ούτε αυτή ήταν μια φυσιολογική σχέση, αλλά επειδή δεν είχε την φυσική βία, δεν το καταλάβαινα. Δυσκολεύτηκα να έλξω έναν υγιή σύντροφο στην ζωή μου. Πλέον έχω δουλέψει με τον εαυτό μου, και από τα 25 και μετά έχουν επιλέξει ανθρώπους από τους οποίους έχω πάρει πράγματα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved