Media

Πέμυ Ζούνη-Σταύρος Ζαλμάς: Μαργέτα και Στέφανος έδωσαν spoiler για το φινάλε τους στον Έρωτα φυγά

Gossip-tv Team

Καλεσμένοι στην σημερινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκαν η Πέμυ Ζούνη και ο Σταύρος Ζαλμάς. Οι πρωταγωνιστές της σειράς Έρωτας φυγάς μίλησαν για τους χαρακτήρες που υποδύονται στην καθημερινή σειρά του OPEN.

Μαργέτα και Στέφανος όπως φαίνεται θα ζήσουν πολλές ανατροπές την ώρα που η εμπιστοσύνη μεταξύ τους έχει χαθεί και μένει ένα ερώτημα για το εάν θα είναι μαζί στο φινάλε.

Το φανατικό κοινό της σειράς θέλει το ζευγάρι μαζί και οι χρήστες του twitter δεν σταματά να σχολιάζουν την κάθε τους σκηνή.

erotas-fygas-O-Markos-vazei-stocho-tin-margeta_1675864157.jpg

Τι αποκάλυψαν οι ίδιοι για το τέλος του ζευγαριού;

Σταύρος Ζαλμάς: «Υπάρχουν αλλά είναι λιγοστοί. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις να αντέξουν δύο άνθρωποι σε αντιξοότητες και να κρατήσουν τη φλόγα, αυτό που τους ενώνει».

Πέμυ Ζούνη: «Με γοήτευσε αυτό. Είναι μια κακοποιημένη ψυχικά γυναίκα, έπρεπε να την δικαιολογήσω μέσα μου για να στηρίξω την πρώτη της φάση. Αυτό που είναι γοητευτικό είναι ότι μιλάμε για κανονικούς ανθρώπους με εναλλαγές στη ζωή τους.

Είμαι με το μέρος της Αλεξάνδρας και είναι ένας επιπλέον πόνος γιατί χάνω συνειδητά το παιδί μου. Και βλέπω πόσο τον έχω αναθρέψει λάθος. Αυτό με την Αλεξάνδρα είναι μονόδρομος, δεν πληρώνω αλλιώς το τίμημα όσων έχω κάνει. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν και άλλες ανατροπές και εκπλήξεις».

Σταύρος Ζαλμάς: «Η αγάπη δεν έχει πειραχτεί αλλά έχει πειραχτεί η εμπιστοσύνη. Αισθάνεται προδομένος και θιγμένος από την ιδιοσυγκρασία της από αυτά που έκανε. Αλλά δεν έχει πάψει να την αγαπά, απλά κρατά απόσταση».

Πέμυ Ζούνη: «Είναι σκοτάδια μέσα τους. Δεν νομίζω ότι θα έχει happy end η σχέση τους».

Σταύρος Ζαλμάς: «Ένας άνθρωπος θα είχε φύγει, θα είχε κλείσει το κεφάλαιο. Μέσα στη φυλακή μελέτησε, διάβασε, έκανε δουλειά με τον εαυτό του και έχει κατακτήσει την συγχώρεση. Είναι μεγάλη κατάκτηση το να συγχωρεί κανείς».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved