Media

Αλκαίος για Μαρίνα Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision: «Είμαστε τριάδα... Την πιστεύω»

Gossip-tv Team

Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» πήρε μία αποκαλυπτική συνέντευξη από τον Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος δε δίστασε να μιλήσει για τις αυξομειώσεις των κιλών του, τη Μαρίνα Σάττι, τον Νότη Σφακιανάκη και τις εμφανίσεις των νέων καλλιτεχνών στο Ηρώδειο. 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν δέχεται αρνητικά σχόλια για τα κιλά του, ο ίδιος απάντησε: «Ποιο body shaming; Ποιο political correct; Αυτά βγήκαν για να μην μπορεί κάποιος να το πει. Κάποιος δηλαδή αγενής να μην μπορεί να είναι πια αγενής, αλλά δεν παύει να είναι αγενής.

Αν τυχόν έχω εγώ κιλά, ξέρω μόνο εγώ πόσο δύσκολο είναι να έχεις κιλά. Στην Eurovision έπρεπε να το κάνω και το έκανα. Το είπα από μόνος μου, θέλω να με βλέπω μετά από χρόνια και να μην είναι “βγήκε ο Γιωργάκης με τα τέσσερα ντούκια δίπλα και είναι με τα μάγουλά του", όχι!».

alkaios-2.jpg

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε και για την Μαρίνα Σάττι, η οποία πρόκειται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision. «Τέλεια. Είναι εξαιρετική. Είμαστε τριάδα. Την πιστεύω. Είμαι μαζί της, είμαι σαν αδερφός της».

Ο Γιώργος Αλκαίος αναφέρθηκε και στον Νότη Σφακιανάκη δηλώνοντας: «Μου λείπει μουσικά. Μιλάμε για έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που έχουν περάσει στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Φυσικά και θα του έδινα ξανά κομμάτια».

sfakianakis-(4).jpg

Όσον αφορά τους νέους καλλιτέχνες, ο Γιώργος Αλκαίος δήλωσε πως χαίρεται που τους παρακολουθεί, ενώ για τις εμφανίσεις τους στο Ηρώδειο είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σε άλλο επίπεδο το Ηρώδειο. Μπορεί ένας πολύ εμπορικός καλλιτέχνης να εμφανιστεί εκεί αν πει ένα ρεπερτόριο πολύ διαφορετικό. Δε θα ήθελα να δω τρέλες σε αυτό το θέατρο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved