Σασμός: To Twitter «καταδίκασε» τον Μαθιό – «Κότα!»
Media

Σασμός: To Twitter «καταδίκασε» τον Μαθιό – «Κότα!»

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha, Σασμός.

Ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης, αναζητά τον υπεύθυνο για τον θάνατο του Λάζαρου και μάλιστα, ο ίδιος, παρατήρησε ότι δεν έχει παρθεί δείγμα DNA από τη Βασιλική.

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Σρόιτερ: Έχω δει τη μούρη μου σε αφίσα που έλεγε «σκοτώστε τους»

Τόσο οι Σταματάκηδες, όσο και η Αργυρώ, που έμαθε την αλήθεια, εκφράζουν τους φόβους τους και σε ένα οικογενειακό συμβούλιο που πραγματοποίησαν, ο Μαθιός είπε τη σκέψη του στη μητέρα του, τη Βασιλική, την Αργυρώ, τον Αστέρη, αλλά και τη Στέλλα που θα αναλάβει την υπόθεση.

sasmos-14.jpg

Σασμός

Ο Μαθιός σκέφτεται να πάρει την εγκυμονούσα γυναίκα του και να φύγουν από το νησί, για να ζήσουν κάπου ήσυχα, ωστόσο κανείς από τους υπόλοιπους δε θα συμφωνήσει με αυτήν την ιδέα.

Το Twitter έσπευσε να καταδικάσει τον Μαθιό επειδή φοβάται να παραδοθεί για τον φόνο που έχει κάνει.

Σασμός - Δείτε τα σχόλια:

Σασμός - Όσα είδαμε στο αποψινό επεισόδιο 29/2:

Λίγο πριν αποκαλυφθεί η εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου, ο Μαθιός δημιουργεί άθελά του ένα ακόμα πρόβλημα. Ο Αστέρης προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, όσο εκείνη τον κρατά στα σκοτάδια για την κατάσταση της υγείας του. Η Αργυρώ συζητά με τον Αντώνη για την κάλυψη που έκανε στην Βασιλική, αλλά χωρίς να το ξέρουν κάποιος τους ακούει. Η Θοδώρα φαίνεται στεναχωρημένη σαν να μην αντέχει άλλο την απόσταση που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο, αλλά μια ξαφνική επίσκεψη θα την βγάλει από αυτές τις σκέψεις. Η Καλλιόπη χωρίς να ρωτήσει κανέναν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον εισαγγελέα, τη στιγμή που ο Αντώνης ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα της εξέτασης dna.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved