Παράδεισος: Ντίνος και Αμαλία γίνονται παράνομο ζευγάρι
Media

Παράδεισος: Ντίνος και Αμαλία γίνονται παράνομο ζευγάρι

Παράδεισος: Ο έρωτας του Ντίνου και της Αμαλίας όχι μόνο δεν έχει σβήσει αλλά φαίνεται πως είναι ακόμα πιο δυνατός.

Οι δύο πρώην σύντροφοι δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο και έτσι αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί, κρυφά απ' όλους...

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος κάνει παράπονα στην Αμαλία για τον γάμο τους

paradeisos.jpg

Οι αποκαλύψεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα μέλη της οικογένειας Μπουραντά έχουν επηρεάσει πολύ την Αμαλία. Η κοπέλα νιώθει ασφάλεια και ηρεμία μόνο όταν συναντάει τον Ντίνο. Παρόλο που ξέρει πολύ καλά πως αυτό δεν είναι σωστό, τόσο γιατί είναι παντρεμένη με τον Σίμο όσο και επειδή η μητέρα της υπήρξε ζευγάρι μαζί του, δεν μπορεί να σταματήσει να τον βλέπει. Όπως θα δούμε j στη συνέχεια της σειράς, οι δυο τους κάποια στιγμή παραδίνονται στο πάθος τους και κάνουν έρωτα: Η στιγμή αυτή είναι ιδιαίτερα κομβική για όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια. Μια μέρα η Αμαλία πηγαίνει στο σπίτι του πρώην αγαπημένου της για να μιλήσουν.

paradeisos.jpg

Τότε συνειδητοποιούν πως ποτέ τους δεν ξεπέρασε ο ένας τον άλλο, αλλά γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να γίνουν ξανά ζευγάρι αποφασίζουν να μην ξαναβρεθούν ποτέ. Όμως είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουν να κρατήσουν αυτή την υπόσχεση που έδωσαν. Εκείνη μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με την Πολυξένη και ο Ντίνος εξομολογείται στον Βύρωνα όλα όσα αισθάνεται για την Αμαλία. Μπορεί να αγαπάει βαθιά τη Μιράντα, αλλά ο έρωτας που νιώθει για την κόρη της είναι τόσο δυνατός και μεγάλος, που δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Από την άλλη, η Αμαλία αισθάνεται άσχημα για τη μητέρα της και αποφασίζει να δώσει το πράσινο φως στον Χριστόφορο σε περίπτωση που θέλει να συνάψει σχέση μαζί της. Μάλιστα, του λέει πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γίνει ζευγάρι με τη Μιράντα, καθώς είναι βέβαιη πως θα την κάνει ευτυχισμένη. Τα λόγια της δίνουν ιδιαίτερη χαρά στον πατέρα της, ενώ λίγο μετά η Αμαλία λέει τα ίδια πράγματα και στη μητέρα της. Εκείνη της ξεκαθαρίζει πως αυτό είναι αδύνατον να συμβεί, ενώ παίρνει και μία απόφαση. Συγκεκριμένα, ανακοινώνει σε όλους πως θέλει να επιστρέφει στον «Παράδεισο».

paradeisos.jpg

0 Χριστόφορος παραξενεύεται και τη ρωτάει αν το κάνει επειδή αγαπάει ακόμα τον Ντίνο. Η Μιράντα παραδέχεται ότι δεν τον έχει ξεπεράσει, όμως δεν του λέει πως φοβάται ότι η Αμαλία και ο Ντίνος είναι ακόμα ερωτευμένοι. Οι μέρες περνούν ότι πράγματι οι δύο τελευταίοι βασανίζονται που δεν μπορούν να είναι μαζί. 0 Σίμος παρατηρεί πως η σύζυγός του έχει συνεχώς νεύρα και ξεσπάει σε εκείνον. Όμως π Αμαλία βρίσκει διάφορες δικαιολογίες γιατί δεν μπορεί να του πει την αλήθεια. Κάποια στιγμή, η κοπέλα συναντάει ξανά τον Ντίνο και αφήνονται στο πάθος και στα συναισθήματά τους. Ύστερα από μια πολύ ρομαντική συζήτηση που έχουν, αποφασίζουν να πάνε κόντρα σε όλα τα πρέπει και να είναι μαζί. Όμως υπόσχονται πως δεν θα το πουν σε κανέναν και η σχέση τους θα είναι κρυφή... Οι δυο τους είναι και πάλι ευτυχισμένοι και όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες συναντιούνται και ζουν τον έρωτά τους!

πηγή mytv

Ο Παράδεισος των κυριών: Επόμενα επεισόδια - Ο Χριστόφορος ψάχνει αποδείξεις εναντίον της Βικτώριας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δολοφονική παγίδα! Η Μιράντα στο νοσοκομείο!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια παρουσιάζεται ως θύμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved