Μια νύχτα μόνο – Ο Πετράκης λέει «μπαμπά» τον Οδυσσέα
Media

Μια νύχτα μόνο – Ο Πετράκης λέει «μπαμπά» τον Οδυσσέα

Μια νύχτα μόνο - Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε δεν τον συμπάθησε με τίποτα.

Ο λόγος για τον Πετράκη που, όπως βλέπετε στα επεισόδια που τώρα παίζονται στην τηλεόραση, δεν θέλει με τίποτα να έχει η μητέρα του επαφές με τον Οδυσσέα, αλλά ούτε και ο ίδιος. Και το δείχνει με κάθε τρόπο!

Μια νύχτα μόνο – Εφιάλτης για την Αρετή! Ο μυστηριώδης άνδρας που γίνεται σκιά της

Ξέρει πως είναι το αφεντικό της και πως δουλεύει για εκείνον, αλλά μέσα του, σαν παιδική διαίσθηση, νιώθει πως κάτι παραπάνω διεκδικεί αυτός ο άνδρας από τη μητέρα του. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και η ζήλια που νιώθει, ότι η μαμά του θα αγαπήσει κάποιον άλλον εκτός του νεκρού μπαμπά του και θα τον αντικαταστήσει στην καρδιά της.

mia-nychta-mono1764971652-1200x800.jpg

Θα σκεφτεί βέβαια κανείς ότι ο μικρός Πετράκης δεν νιώθει το ίδιο για τον Σταύρο. Όχι ότι έχει καταλάβει πως θέλει τη μητέρα του, άρα ίσως θα τον ήθελε και για σύντροφό της, αλλά τον νιώθει πιο οικείο μιας και ο Σταύρος είναι πιο... χύμα και πιο ζεστός απέναντί του. Σε αντίθεση με τον Οδυσσέα που είναι «παγωμένος». Και δικαιολογείται από μια πλευρά, αφού έμαθε ότι η Αρετή ήθελε τα 150.000 ευρώ για να σώσει τον γιο της και, έτσι, βλέποντας τον μικρό, θυμάται το πόσο άδικος, προσβλητικός και υποτιμητικός υπήρξε απέναντί της. Και φυσικά το μεγάλο αγκάθι σε όλο αυτό είναι ότι εξαιτίας της άρνησης του μικρού απέναντι στον Οδυσσέα, η Αρετή αρνείται την πρόταση γάμου που εκείνος της έκανε. Το παιδί της είναι η προτεραιότητά της και φυσικά είναι πάνω απ' όλους και απ’ όλα.

mia-nyxta-mono-4.jpg

Όλο αυτό, όμως, σύντομα θα αλλάξει και ο μικρός Πετράκης θα λατρέψει τον Οδυσσέα. Στα νέα επεισόδια που θα δείτε σύντομα στην τηλεόραση, η Αρετή δέχεται μαφιόζικη επίθεση από αντιπάλους της ERGAN και ο Οδυσσέας, μαζί με τον Πετράκη και την Τάνια, τους παίρνει στο εξοχικό του για να τους προστατεύσει μέχρι να βρεθεί μια λύση. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας βάζει ασφάλεια να τους προσέχει, ενώ σχεδόν απαγορεύει στην Αρετή να βγει από το σπίτι υπό τον φόβο νέας επίθεσης. Αυτή η πρωτοβουλία εξοργίζει τη γυναίκα, με αποτέλεσμα να καβγαδίσουν άσχημα και να απομακρυνθούν.

Την ίδια ώρα, η Αρετή ειδοποιείται για την αρρώστια της θείας της και φεύγει εσπευσμένα στην Καστοριά. Στο μεταξύ και η Τάνια αναγκάζεται να λείψει για κάποιο οικογενειακό της ζήτημα και έτσι ζητάει από τον Οδυσσέα να τη βοηθήσει κρατώντας τον μικρό. Ο επιχειρηματίας βρίσκει την τέλεια ευκαιρία να πλησιάσει τον Πετράκη και να τον κάνει να τον συμπαθήσει, για αρχή. Έτσι, πάνω στο παιχνίδι ο Οδυσσέας τον ρωτάει πράγματα για τον μπαμπά του και ο μικρός τού απαντάει και του δείχνει μια φωτογραφία του. Η ηρεμία και η ζεστασιά που βγάζει αυτή τη φορά ο Οδυσσέας κάνει το παιδί να τον συμπαθήσει. Και το καταφέρνει, αφού όταν η Αρετή επιστρέφει από το ταξίδι της, βρίσκει τον Πετράκη να κοιμάται στην αγκαλιά του Οδυσσέα. Η ίδια κάθεται και τους κοιτάζει συγκινημένη...

Ο γάμος και η λέξη «μπαμπάς»!

mia-nyxta-mono-1.jpg

Κι αφού ο Πετράκης συμπάθησε και λατρεύει τον Οδυσσέα, πλέον η Αρετή με τον επιχειρηματία αρχίζουν να κυκλοφορούν και επίσημα μαζί, πάντα προσεκτικοί απέναντι στο παιδί. Περνάνε αρκετό χρόνο όλοι μαζί, κάνουν εκδρομές, πάνε για φαγητό, βρίσκονται στο σπίτι και βλέπουν ταινίες, ενώ φυσικά και ο Πετράκης δοκιμάζει ιππασία με τη βοήθεια του Οδυσσέα.
Στο μεταξύ, η Αρετή έχει δεχτεί την πρόταση γάμου του Οδυσσέα και τώρα μένει απλά να το ανακοινώσουν στον γιο της. «Ξέρω ότι παντρεύεστε», τους λέει εκείνος και τους αιφνιδιάζει. «Πώς το ξέρεις;», τον ρωτάνε και εκείνος τους λέει: «Αφού αγαπιέστε». «Θα είσαι ο μπαμπάς μου τώρα πια;» ρωτάει ο Πετράκης και ο Οδυσσέας του απαντάει: «Μπαμπάς σου είναι ο Λεωνίδας και να είσαι σίγουρος ότι σε λάτρευε. Όπως σε λατρεύω κι εγώ. Αν, όμως, θέλεις, μπορείς να με λες κι εμένα μπαμπά». Και ο μικρός τον αγκαλιάζει και για πρώτη φορά τον αποκαλεί: «Μπαμπά».

Πηγή tv24

Μια νύχτα μόνο Χ : «Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Ό, τι σας έρχεται για να γεμίσετε επεισόδια»

Μια νύχτα μόνο – Το X πήρε «φωτιά» με το φιλί ανάμεσα σε Οδυσσέα και Αρετή – «Τρελή ένωση»

Μια νύχτα μόνο: Επικές ατάκες στο Χ με το κρύο καμάκι του Σταύρου στην Αρετή–«Θα παγώσει η γυναίκα!

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved