Οι Μπλε ώρες έρχονται επίσημα στον ΣΚΑΪ-Τα πρώτα ονόματα, η επιστροφή της Μπάρμπα & η μεγάλη έκπληξη
Μπλε ώρες - Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και μάλιστα με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου.
Μιας δοκιμασμένης και απόλυτα επιτυχημένης ομάδας, που φέτος κλείνει 15 χρόνια συνεργασίας, ενώ έχει στα σκαριά δύο φιλόδοξα projects.
Ένα από αυτά είναι οι «Μπλε ώρες»: Εκεί, που μπερδεύεται το φως με το σκοτάδι και γίνεται η αφορμή να αναπτυχθεί ένας κρυφός, παράνομος δεσμός, γεμάτος πάθος, με φόντο το μαγευτικό Πήλιο.
Μπλε Ώρες: Στην καθημερινή σειρά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Σήμερα, η εκπομπή «Weekend Live» παρουσίασε κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες για την ιστορία, που πρόκειται να συναρπάσει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τα πρώτα ονόματα των ηθοποιών που έχουν συμφωνήσει για να πρωταγωνιστήσουν. Ανάμεσά σε αυτά βρίσκονται και κάποια που θα συζητηθούν!
Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ που ακολουθεί:
Διαβάστε επίσης:
Αυλαία για τη «Γη της ελιάς» μετά από 5 χρόνια – Οι «Μπλε ώρες» ανοίγουν νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο
Μπλε ώρες – Σύντομα πέφτει η πρώτη κλακέτα για τη νέα σειρά του Γεωργίου
Ανδρέας Γεωργίου: Ξεκινά ακροάσεις για τη νέα σειρά του Mega «Μπλε ώρες»