Media

Το επικό σαρδάμ της Μπεκατώρου στο Still Standing και τα... πουλιά

Gossip-tv Team

Δεν είναι η πρώτη φορά. Τα σαρδάμ εξάλλου στα γυρίσματα αλλά και στις live εκπομπές είναι πολύ συχνό φαινόμενο και συνήθως προσφέρουν άφθονο γέλιο. 

Η ίδια η Μαρία Μπεκατώρου συνηθίζει να αυτοσαρκάζεται πολύ για τις άστοχες στιγμές που κάποια λεγόμενα "ξεφεύγουν" από τα γραμμένα στο auto cue.

Και καλά κάνει αφού η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια του Still standing είναι από τα λίγα πρόσωπα της showbiz που δεν παραπαίρνουν σοβαρά τον εαυτό τους και παραμένουν χαλαροί σε ότι αφορά την εικόνα τους και τον όποιον σχολιασμό γίνει για εκείνους.

Κι ας είναι το σαρδάμ της επικό! Πραγματικά από αυτά που μένουν και μπαίνουν αργότερα σε αφιερωμετικά βίντεο με τις "άτυχες" στιγμές τηλεοπτικών προσώπων.

Όλα ξεκίνησαν με ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το ακουστικό της. Δεν μπορούσε να ακούσει καλά την αρχισυνταξία της εκπομπής και κάπως έτσι έγινε και το "κακό". Την ώρα που έπρεπε να ρωτήσει τον παίκτη του Still Standing πόσα πούλια έχει κάθε παίκτης στο τάβλι, είπε κάτι άλλο... Και δεν το άφησε να πέσει κάτω ούτε η ίδια.

Φυσικά το γέλιο που ακολούθησε και θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο, είναι τρελό... Απολαύστε το βίντεο που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved