Media

MasterChef 5: Οι αποφάσεις του Διονύση που έφεραν ένταση και οι νέες ομάδες!

Gossip-tv Team

 MasterChef 5: Φέτος το ριάλιτι μαγειρικής είναι γεμάτο ανατροπές και αλλαγές. 

Γιατί εκεί που περιμέναμε ότι θα δούμε απόψε μία από τις δυσκολότερες ομαδικές δοκιμασίες, αυτή του τοίχου που γνωρίζουμε από τους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού, εκπλαγήκαμε με τις αλλαγές που ανακοίνωσαν οι κριτές.

Ο Διονύσης που είχε πλεονέκτημα από προηγούμενη δοκιμασία, θα έπρεπε να αποφασίσει αν θα μαγείρευε ή όχι, θα έπρεπε να δώσει ασυλία σε έναν συμπαίκτη του ώστε να μη μαγειρέψει και να πάει στον εξώστη αλλά και να χωρίσει -ανακατεύοντας- τις ομάδες.

Ο Διονύσης λοιπόν αποφάσισε να μαγειρέψει, έδωσε ασυλία στη Μαργαρίτα και την έστειλε στον εξώστη ενώ χώρισε τις ομάδες με τρόπο που τελικά δεν άρεσε σε κανέναν.

Κυρίως όμως δεν άρεσε στους υπόλοιπους παίκτες η απόφασή του να βάλει ως αρχηγό της μπλε ομάδας τον Τζιοβάνι καθώς επειδή είναι Ιταλός, θα δυσκολευόταν να έχει καλή επικοινωνία με τους παίκτες της ομάδας του. Έτσι, ο ίδιος ο Διονύσης ο οποίος έγινε αρχηγός των Κόκκινων θα είχε και πάλι ένα πλεονέκτημα στη συγκεκριμένη δοκιμασία. Η στρατηγική του ενόχλησε κάποιους από τους συμπαίκτες του που το σχολίασαν ενώ η Μαργαρίτα δεν παρέλειψε να εκφράσει την ενόχλησή της που την άφησε εκτός δοκιμασίας. Δείτε την αντίδραση των παικτών στο παραπάνω βίντεο:

Όσο για τις ομάδες, αυτές χωρίστηκαν ως εξής:

Μπλε ομάδα: Τζιοβάνι, Παναγιώτης, Παύλος, Λία, Μαρίνα.

Κόκκινη ομάδα: Διονύσης, Ιωάννης, Αλέξανδρος, Νίκος, Ανούς.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τη σύσταση των νέων ομάδων:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved