Media

Καταγγελία 16χρονης για παρενόχληση από παίκτη reality: Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες! (video)

Gossip-tv Team

Μια νέα υπόθεση παρενόχλησης ανήλικης ήρθε στο φως της δημοσιότητας με μία 16χρονη η οποία το κατήγγειλε στις αρχές. Τι δήλωσε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι η δικηγόρος της!

Σύμφωνα με την καταγγελία της 16χρονης, γνωστός παίκτης ριάλιτι την παρενόχλησε σεξουαλικά κάνοντάς της άσεμνες χειρονομίες, ενώ όπως τόνισε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» η δικηγόρος της Μαρία Γαλλιού: «Το συμβάν έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021. Ο κατηγορούμενος θώπευσε την ανήλικη κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και της είπε να τον συνοδεύσει στην οικία του για την τέλεση άλλων ασελγών πράξεων».

Η κοπέλα αποκάλυψε το συμβάν στους γονείς και μαζί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλουν το περιστατικό. Όπως είπε η Μαρία Γαλλιού: «Κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, κατέθεσε τη δική του εκδοχή, σχηματίστηκε δικογραφία, ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο αδικήματα, έχει προσδιοριστεί το δικαστήριο για τον Φεβρουάριο του 2023».

Ο ίδιος αρνήθηκε το συμβάν, και μάλιστα συγγενής του δήλωσε στο MEGA:

«Είναι το πιο καθαρό παιδί που υπάρχει. Είναι οξύθυμος σαν χαρακτήρας αλλά για όλο αυτό που τον κατηγορούν δεν το πιστεύω. Στην περιοχή μας έχει πέραση, είναι ωραίο παιδί, τον ήθελαν πολλές, αλλά αν την απέρριψε και εκείνη την κατηγορεί, δεν ξέρω. Δε γίνεται να τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση επειδή δεν την ήθελε. Τόσο καιρό αυτή η κοπέλα δεν έλεγε κάτι. Τώρα μετά τη συμμετοχή στο ριάλιτι γιατί το κάνει;».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της δικηγόρου της 16χρονης:

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Τι δηλώνει η δικηγόρος της 16χρονης, που κατήγγειλε παίκτη ριάλιτι για παρενόχληση!

Ο θείος παίκτη ριάλιτι ξεσπά εναντίον της 16χρονης που μήνυσε τον ανιψιό του για παρενόχληση!

Σοκαρισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τις καταγγελίες αθλητριών: «Έφαγα ξύλο, φοβόμουν και τη σκιά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved