Media

Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν με νοιάζει να κάνω μια καλή παράσταση, αν είναι να φάω τα λεφτά σε ψυχολόγο»

Gossip-tv Team

Η Γιούλικα Σκαφιδά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για το #MeToo, αλλά και για όλους εκείνους, που έχουν κατηγορηθεί και βρίσκονται στην φυλακή. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, οι οποίοι την ακολουθούν σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα και την στηρίζουν πολύ.

Η Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό" και προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για το ελληνικό #MeToo και τις καταγγελίες, που έχουν γίνει στον χώρο της υποκριτικής.Η ίδια θεωρεί ότι μια καλή συνεργασία είναι το απόλυτο κλειδί της επιτυχίας, μιας και ο σεβασμός είναι ό, τι πιο σημαντικό στις επαγγελματικές υποθέσεις. Παράλληλα, η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε και για τους κατηγορούμενους, που μέχρι σήμερα βρίσκονται στη φυλακή, λέγοντας ότι ονομάζονται σωφρονιστικά ιδρύματα για κάποιον λόγο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Όσον αφορά δικές μου συγκεκριμένες συνεργασίες δε μπορώ να πω ότι εγώ, δουλεύοντας με έναν άνθρωπο μπορώ να καταλάβω τι κάνει σπίτι του ή στο κρεβάτι του. Σίγουρα είμαστε ένας μικρός χώρος, είμαστε δέκα άνθρωποι, γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Σίγουρα κάτι έχεις ακούσει, κάτι έχεις δει αλλά όλο αυτό το φάσμα, το μέγεθος των συμβάντων δε μπορούσα να το φανταστώ σε καμία περίπτωση... Θεωρώ ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη μεταμέλεια και την επανένταξη. Οι φυλακές μας λέγονται σωφρονιστικά ιδρύματα γιατί οι άνθρωποι πρέπει να σωφρονιστούν και να βγουν. Δεν είμαι εγώ ικανή να πω ποιος θα ξαναδουλέψει και ποιος όχι..."

"Εγώ με αρκετούς ανθρώπους δε δούλεψα από επιλογή γιατί ίσως κάτι είχα ακούσει, κάτι είχα δει, κάτι είχα σκεφτεί. Εγώ όμως είχα και τον μπαμπά μου που τον έπαιρνα τηλέφωνο να βάλει το ενοίκιο γιατί δε θα πάω σε μια δουλειά και το έβαζε. Ήμουν αυτή η περίπτωση. Δεν έχω πίσω μου μια οικογένεια που περιμένει να τραφεί από μένα και να στηριχτεί. Δεν είμαι επομένως η περίπτωση που έπεσα στην ανάγκη. Καταλαβαίνω αυτούς που είχαν την οικονομική ανάγκη να δουλέψουν με κάποια άτομα και δε θα τους κατηγορήσω. Εγώ είχα την πολυτέλεια να επιλέξω γιατί έχω πίσω μου μια οικογένεια που με στήριζε… Δε με ενδιαφέρει να κάνω μια καλή παράσταση και να φάω μετά όλα τα λεφτά στον ψυχολόγο γιατί θα έχω δεινοπαθήσει"

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συνέντευξή της παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved