Media

MasterChef: Ελπίδα Μορφούλη: Οι πρώτες της δηλώσεις, μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό!

Gossip-tv Team

Η Ελπίδα Μορφούλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την αποχώρησή της από το MasterChef, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενη που έζησε όλη αυτην την εμπειρία. 

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει φτάσει πλέον στο τέλος του, με τον μεγάλο τελικό να είναι προ των πυλών και τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο και την Καλλιόπη Μπεζαντέ να διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef.

Η Ελπίδα Μορφούλη είναι η τελευταία που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής και το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουνίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @Star, με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά να της εύχονται τα καλύτερα για το μαγειρικό της μέλλον. Η Ελπίδα μίλησε για όλους και για όλα ενώ παράλληλα τόνισε ότι αυτό που την ενδιέφερε ήταν να πάρει εμπειρίες και να καταφέρει να βγει νικήτρια από τον διαγωνισμό.

Η Ελπίδα Μορφούλη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μου στοίχισε καθόλου που δεν έφτασα στον τελικό. Είχα κουραστεί αλήθεια, είναι αυτό που λες έχω φτάσει μέχρι εδώ, έχω κάνει μια φανταστική πορεία για μένα. Ο στόχος μου δεν ήταν να το σηκώσω, αλλά να ξεθάψω όνειρα και το πέτυχα. Στην αρχή όταν δήλωσα συμμετοχή είπα θα πάω και θα το σηκώσω, αλλά όταν είδα τα υπόλοιπα παιδιά λέω “πού πας;”»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Ελπίδα Μορφούλη παραπάνω

«Δεν πειράζει που έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό. Δεν πειράζει πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό που έζησα και την εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ κερδισμένη, δεν χρειάζεται να φτάνουμε πάντα στην πηγή. Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα φύγω, ήξερα ότι είχα παραψήσει το αρνί»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved