Media

Survivor: Η Σταυρούλα πήρε... βαριά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη - Ξέσπασε σε κλάματα

Gossip-tv Team

Survivor: Η Σταυρούλα Χρυσαείδη δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν είναι δίπλα της ο καλός της φίλος.

Χθες το βράδυ (28/6) ο Νίκος Γιάννης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, γεγονός που άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Μάλιστα, απομένουν μόλις δύο αγώνες ασυλίας και μια αποχώρηση για να καταλήξουμε στους 4 παίκτες που θα καταφέρουν να βρεθούν στον μεγάλο Ημιτελικό της Αθήνας.

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου πλέον έχουν την πλειοψηφία και το… πάνω χέρι στις επερχόμενες ψηφοφορίες και για τον λόγο αυτό πανηγύρισαν την αποχώρηση του συμπαίκτη τους.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη γύρισε στην καλύβα και δεν κοιμήθηκε δίπλα στον καλό της φίλο και αυτό την έκανε να ξυπνήσει αρκετά φορτισμένη. Η ίδια όπως δήλωσε δεν του άξιζε να φύγει γιατί σαν άνθρωπος είχε ήθος και έπρεπε να παραμείνει.

«Πραγματικά είναι φορές που σκέφτομαι γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα. Δεν άξιζε να φύγει, μπορεί να είχε συμβεί αυτό με εμένα αλλά σαν παιδί, σαν άνθρωπος, σαν μαχητής, σαν προσωπικότητα, σαν χαρακτήρας, σαν ήθος δεν άξιζε να φύγει, δεν το πιστεύω ακόμα ότι έχει φύγει, μου λείπει ήδη».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved