SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 07

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Showbiz o’ clock

00.00/43:48

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Podcast Showbiz o'clock: Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Showbiz o’ clock σε μια απολαυστική συνέντευξη με αποκαλύψεις και εξομολογήσεις

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά αποκλειστικά στην Διονυσία Ζαπατίνα και την Κατερίνα Ζαζάνη για όλα!

Ο ηθοποιός μίλησε για τον νέο του ρόλο στη σειρά «Σ΄αγαπάω μεν αλλά» και πόσο κοντά είναι ο ήρωάς του στον ίδιο ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που στα πρώτα του βήματα συζητήθηκε η αλλαγή του ονόματός του.

Γιατί αποκαλεί την σύζυγό του «αηδόνα» και πώς προέκυψε; Πώς είναι ως μπαμπάς και πόσο άλλαξε τη ζωή του η γνωριμία του με τη Λένα Δροσάκη και ο ερχομός του γιου του;

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά επίσης για τον Ελληνικό #metoo ενώ αποκαλύπτει πως μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και τη θέση που πήρε, υπήρξαν αντιδράσεις.

Τέλος, μας έκανε και μια απίστευτη αποκάλυψη αφού μιλά πρώτη φορά για την «άγνωστη» αδερφή του η οποία μένει μόνιμα στο εξωτερικό.

«Έχω μια αδερφή από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου. Είναι Κολομβιάνα. Ο πατέρας μου ήταν μετανάστης. Η Παναγιώτα είναι 11 χρόνια μεγαλύτερή μου. Έχουμε επαφή και περισσότερο τώρα με τα social media είναι πιο εύκολο. Έχω και μεγάλα ανίψια, τρεις κούκλες κόρες. Είναι και φοβερές καλλιτέχνιδες, τραγουδάνε, παίζουν πιάνο. Ο σύζυγός της είναι φοβερός πιανίστας και εισαγγελέας. Είναι μια φοβερή οικογένεια. Λατρεύουν που έχουν καταγωγή από την Ελλάδα και έρχονται... Αισθάνονται πολύ οικεία με εμάς», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί και στο περιστατικό με το... καμένο αυτοκίνητό του. Τι είχε συμβεί;

Ακούστε την υπέροχη και αποκαλυπτική του συνέντευξη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved