SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Η Κέλλυ Κελεκίδου στο Showbiz o’ clock

00.00/49:44

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Podcast Showbiz o'clock: H Κέλλυ Κελεκίδου σε μια συνέντευξη με εξομολογήσεις και αποκαλύψεις

Podcast Showbiz o'clock: Η Κέλλυ Κελεκίδου μιλά αποκλειστικά στην Διονυσία Ζαπατίνα και την Κατερίνα Ζαζάνη για όλα.

Με υπέροχη διάθεση και λίγες ώρες πριν από τη νέα της πρόβα για το J2US που φέτος την απολαμβάνουμε, άνοιξε την καρδιά της και η εξομολόγησή της θα συζητηθεί. Με γάργαρο γέλιο αναφέρθηκε στη ζωή της ως μαμά.

Πώς είναι στο σπίτι με τον Νίκο Κουρκούλη, τον γιο της Ραφαήλ και την κόρη της, Ελπινίκη;

Η ίδια συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον θάνατο της μαμάς της και πώς μετά από αυτή τη δύσκολη στιγμή έπρεπε να ανασυγκροτηθεί και κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι της καθώς είχε να διαχειριστεί την μικρή της αδελφή και να της σταθεί ως μαμά.

«Συγκινούμαι όταν μιλάω για τη μαμά μου. Την έχασα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία, όπως και η αδερφή μου. Η Μαρίνα όταν χάσαμε τη μητέρα μου ήταν 13 χρονών κι έξι χρόνια αγωνιζόμασταν με τα χειρουργεία, με τα νοσοκομεία. Έπρεπε να είμαι ο ισορροπιστής στην οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων.

Μίλησε επίσης, για την απόφαση που πήραν πριν χρόνια να φύγουν για Αυστραλία ενώ αναφέρθηκε και στα δημοσίευμα που αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Τέλος, η Κέλλυ Κελεκίδου αναφέρθηκε στην περίοδο εκείνη που μπήκε στη διαδικασία να χάσει κιλά και πώς από μια δίαιτα έφτασε στο σημείο να λιποθυμήσει!

Φυσικά, μας έκανε το χατίρι και μας τραγούδησε live μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και «μα το Θεό» είναι συγκλονιστική

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved