SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Η Τόνια Σωτηροπούλου στο Showbiz o' clock

00.00/41:01

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Podcast Showbiz o'clock:Τόνια Σωτηρόπουλου: Το άγνωστο περιστατικό πριν το γάμο της με τον Μαραβέγια

Podcast Showbiz o'clock: Η Τόνια Σωτηροπούλου σε μια απολαυστική συνέντευξη στη Διονυσία Ζαπατίνα και την Κατερίνα Ζαζάνη.

Με χαμόγελο, γλυκύτητα και χαρούμενη που ήρθε να κάνουμε μια όμορφη συζήτηση, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, είναι ένα κορίτσι γεμάτο χιούμορ και όταν βρεθεί σε περιβάλλον φιλικό και αγαπησιάρικο, όπως ακριβώς το δικό μας, τότε ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της.

Αποκαλύπτει στιγμές της προσωπικής της ζωής, μιλά για την καριέρα της στο εξωτερικό ενώ αυτό που δεν περιμένεις να ακούσεις, είναι πως στην καθημερινότητα της οι στιγμές είναι γεμάτες… φάρσες γιατί απλά.. της αρέσει να τρομάζει κόσμο και λέει πως ο «τρόμος» είναι το αντίδοτο της κατάθλιψης. Τα καταφέρνει;

Ναι φυσικά, αν σκεφτεί κανείς ότι φοράει μαύρο καλσόν και χώνεται κάτω από το κρεβάτι και τρομάζει κόσμο και κοσμάκη ή όταν περνά από πίσω σου δίχως να την καταλάβεις…

Πώς είπε το «ναι» στα Καλύτερά μας χρόνια και ποια είναι άραγε για εκείνη τα «Καλύτερά της χρόνια»;

«Αντικειμενικά είναι αυτά που ζω τώρα. Όχι μόνο γιατί είμαι σε μια ωραία δουλειά, έχω έναν πολύ καλό σύντροφο, έχω καλούς φίλους αλλά όλο αυτό εξαρτάται από ταξίδι της ζωής μου μέχρι τώρα και νομίζω πως τα 2-3 τελευταία χρόνια είναι η φάση που είμαι καλύτερα από ποτέ με τον εαυτό μου… κρατάω ως όμορφο τα παιδικά μου χρόνια και αυτό που ζω τώρα», είπε.

Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της στο Λονδίνο και το Βερολίνο

«Δεν είχα σκοπό να μείνω στο Βερολίνο, ήθελα απλά να μείνω κάπου εκτός, να ανοίξω λίγο τους ορίζοντες μου, με την αγαθότητα που έχει κάποιος στα 19 του. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία με πάρτι, αλκοόλ αλλά και με μοναξιά… Την ένιωθα τη μοναξιά αλλά δεν ήταν ικανή να με σταματήσει. Ήμουν έτοιμη να γνωρίσω τους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή μου. Εκεί έζησα έξι μήνες.

Στο Λονδίνο πήγα μετά ώστε να βρω ατζέντη. Βρήκα, γύρισα, μάζεψα τα πράγματά μου και δεν ξαναγύρισα. Έζησα εκεί έξι χρόνια. Είχε κι εκεί μοναξιά αλλά ταυτόχρονα είναι ευγνώμων και τυχερή που έμαθα σαν ηθοποιός να δουλεύω σε ένα σύστημα που υπάρχει ευγενής άμιλλα και θετικός ανταγωνισμός»

Αποκάλυψε το πρώτο ραντεβού της με τον Κωστή Μαραβέγια και πώς η φιλία κατέληξε σε έρωτα. «Ήταν πολύ ωραίο γιατί υπήρξε μια πολύ διαφορετική ενέργεια. Γελάσαμε πολύ και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως όταν γύρισα σπίτι αισθανόμουν πως έχω περάσει πολύ όμορφα και «τι ωραία θα ήταν να ήταν κάθε βράδυ τόσο όμορφα».

Αυτό που με κέρδισε στον Κωστή είναι ότι σε σχέση με το πώς εγώ έβλεπα τα πράγματα, είναι πως διεκδικούσε το χρόνο μου με σεβασμό, με έκανε να αισθάνομαι σημαντική, προτεραιότητα, ήταν πολύ cool και καθόλου πιεστικός. Ήρθαν όλα πολύ φυσικά», είπε ενώ αποκάλυψε ένα απίθανο περιστατικό που συνέβη πριν από το γάμο της και θα "κλάψεις" από γέλια με την περιγραφή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved