SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Ο Διονύσης Σχοινάς στο Showbiz o'clock

00.00/35:16

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Podcast Showbiz o'clock:Διονύσης Σχοινάς:Ο έρωτας με την Καίτη,ο ταλαντούχος γιος τους & η συγκίνηση

Ο Διονύσης Σχοινάς μιλά για όλα, αποκλειστικά στο podcast του Showbiz o'clock, με τη Διονυσία Ζαπατίνα.

Ταλαντούχος, ωραίος τύπος και πάντα με ένα ανεπιτήδευτο χαμόγελο που αμέσως σε κάνει να νιώθεις δικός του άνθρωπος. Για τον Διονύση Σχοινά δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά αφού η πορεία του στο χώρο μιλά από μόνη της.

Όσα χρόνια διαγραφεί την καριέρα του είναι πάντα χαμηλών τόνων και κάθε φορά οι εμφανίσεις του γίνονται talk of the town αφού γνωρίζει πιο καλά από τον καθένα τι εστί διασκέδαση! Τραγούδι, μουσική και βλέμμα γεμάτο αγάπη για αυτό που κάνει. Το μικρόβιο της μουσικής του «κόλλησε» όταν ο αδερφός του, του έδωσε μια κιθάρα κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Στην πορεία αποφάσισε πως θέλει να παρατήσει το σχολείο και να ασχοληθεί μόνο με τη μουσική. Έτσι κι έγινε αφού όμως έδωσε σκληρή «μάχη» με τον πατέρα του.

Ο γιος του, Δημήτρης Σχοινάς, είναι για εκείνον το πολυτιμότερο δώρο, όχι απλά επειδή είναι ο καρπός του έρωτά του με την Καίτη Γαρμπή αλλά και για το δέσιμο τους που είναι μαγικό. Ο Δημήτρης έχει πάρει το ταλέντο και των δυο και πλέον διαγράφει τη δική του πορεία.

«Είναι πολύ καλός ενορχηστρωτής, στο τραγούδι τώρα μπαίνει σιγά σιγά. 22 χρόνια είναι κάθε μέρα μέσα στη μουσική».

Συχνά τον ρωτούν ποιο είναι το μυστικό που διατηρεί ζωντανό τον ερωτά του με την Κατερίνα, ή αλλιώς Καίτη όπως την ξέρουμε εμείς, εκείνος όμως την λέει Κατερίνα. Δεν χρειάζεται απάντηση σε αυτό, αρκεί κανείς να τον κοιτάξει στα μάτια την ώρα που μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του, λάμπει ολάκερος. Σχετικά με τον μίνι χωρισμό που έχει γραφτεί;

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως αυτός ήταν χρόνια πριν, και ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ αφού ενώ είπαν και δυο «τέλος», το διάστημα εκείνο που ήταν χώρια δεν σταμάτησαν ούτε μέρα που να μην επικοινωνήσουν.

Έπειτα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και διαπίστωσαν πως δεν μπορεί ο ένας μακριά από τον άλλον. Από εκείνη τη στιγμή είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Λυγίζει ο Διονύσης Σχοινάς; Ναι, λυγίζει όταν μιλά για το «φευγιό» του αδερφού του, Τόλη. «Δεν ξεπερνιέται ποτέ. Τίποτα δεν είναι δεδομένο», λέει εμφανώς συγκινημένος.

Ο Διονύσης Σχοινάς είναι ο άνθρωπος που θέλεις κάθε μέρα να μιλάς μαζί του γιατί είναι αστείρευτη πηγή ωραίων στιγμών.

Απολαυστικός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved