SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Showbiz o’clock (part 1)

00.00/34:20

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Podcast Showbiz o'clock: Αποκαλυπτικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Podcast Showbiz o'clock: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος  μιλά για όλα, αποκλειστικά στο podcast του Showbiz o'clock, με τη Διονυσία Ζαπατίνα .

Μια συνέντευξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν μπαίνει ποτέ σε καλούπια. Άκρως επικοινωνιακός και χειμαρρώδης στον λόγο του σίγουρα δεν γίνεται να περιοριστεί σε χρόνους.

Γι’ αυτό και το podcast μαζί του χωρίζεται σε δύο μέρη. Αυτό που θα ακούσετε σήμερα και αυτό που θα βγάλουμε στον αέρα την επόμενη εβδομάδα. Part 1 και 2 δηλαδή.

Κι αν και βρίσκεται καθημερινά στα πλατό της Super Κατερίνα, στον Alpha στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου δεν δίνει συνεντεύξεις συχνά και όταν το κάνει σίγουρα έχει πολλά να πει και μια απίθανη ζωή να διηγηθεί. Με μεγάλους έρωτες, τεράστιες επιτυχίες, χρήμα, δόξα αλλά και πίκρες, αποτυχίες, λάθη και οικονομική καταστροφή που ναι μεν, τον έκανε να αποτραβηχτεί για χρόνια από το προσκήνιο, αλλά δεν τον «έσπασε».

Και μιλάει ανοιχτά για όλα, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες από ολόκληρη την πορεία του.

Απολαύστε τον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved