SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Showbiz o’clock (part 2)

00.00/41:16

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Podcast Showbiz o'clock: Μικρούτσικος: Οι γυναίκες της ζωής του και η πρόταση γάμου που δεν έκανε

Podcast Showbiz o'clock:  Όπως γράψαμε και την προηγούμενη εβδομάδα που δημοσιεύτηκε το πρώτο μέρος του podcast μας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μια συνέντευξη μαζί του δεν μπαίνει ποτέ σε καλούπια.

Μετά από τις δεκάδες αποκαλύψεις του, για την απίθανη πλάκα που έκαναν μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη στον Σάκη Μπουλά που οδήγησε τότε τον αδικοχαμένο και αγαπημένο ηθοποιό στη μικροβιοφοβία, αλλά και την συγκλονιστική του διήγηση για την βραδιά που ο ίδιος πίστεψε ότι θα πεθάνει, συνεχίζει να είναι χειμαρρώδης και εξαιρετικά αποκαλυπτικός.

Στο δεύτερο μέρος αυτής της συνέντευξης θα ακούσετε να μιλάει για τις γυναίκες της ζωής του, τη νέα του σχέση με την Έλενα Μαστραγγελή αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πώς έγινε η γνωριμία τους και ξεκίνησε ο έρωτάς τους, αλλά και τις προτάσεις γάμου που έχει αλλά και δεν έχει κάνει στη ζωή του.

Τέλος αποκαλύπτει και όλο το παρασκήνιο της τηλεοπτικής του επιστροφής στην καθημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha «Super Κατερίνα» αλλά και τη γενικότερη συνεργασία του με την Barking Well Media και τον Νίκο Κοκλώνη.

Απολαύστε τον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved