SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

Η Κατερίνα Καινούργιου στο Showbiz o’clock

00.00/36:29

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Καινούργιου: Η αξέχαστη Μπεκατώρου, η παράκληση στον Αρναούτογλου & η απίθανη δήλωση για τον Κοκλώνη

Μπορεί καθημερινά να τα λέει όλα ή σχεδόν όλα (όπως λέει η ίδια) στην εκπομπή της Super Κατερίνα στον Alpha, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου σίγουρα έχει κι άλλα να πει.

Καλεσμένη μας στο Podcast του Gossip-tv.gr Showbiz O’Clock, στην πρώτη της συνέντευξη για φέτος και ίσως και τη μοναδική η Κατερίνα , όπως δεν την έχετε ξανακούσει ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει πολλά που δεν γνωρίζετε για εκείνη.

Η δύσκολη εφηβεία της, η ευγνωμοσύνη για τον τρόπο που μεγάλωσε, οι εμμονές της, οι αδυναμίες της, η δουλειά που δεν κάνει -γιατί και δεν ξέρει και δεν της αρέσει- και που την έχει φέρει σε προστριβή με τη μητέρα της.

Αλλά και οι αναμνήσεις από την πρώτη της δουλειά ως πωλήτρια σε βιβλιοπωλείο, τα πιο περίεργα φαγητά που έχει δοκιμάσει σε ταξίδια, η καρμική σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη και μια δήλωση για εκείνον που θα συζητηθεί.

Η πρώτη της αξέχαστη συνάντηση με την Μαρία Μπεκατώρου, η παράκληση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το παρασκήνιο της συμμετοχής της στο «Παρά Πέντε» αλλά και μια πολύ προσωπική εξομολόγηση για την απόφασή της να προχωρήσει στην κρυοσυντήρηση των ωαρίων της και την δημοσιοποίησή της.
Αυτά και άλλα πολλά μόνο εδώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved