SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27

Η Κατερίνα Γερονικολού στο Showbiz o’ clock

00.00/34:10

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Γερονικολού: Η αλλαγή κοσμοθεωρίας, η αγάπη, η ζήλια και ο «προσανατολισμός» του Γιάννη στο σπίτι

Αν κάτι σου μένει σίγουρα ως «γεύση» από μια συνάντηση με την Κατερίνα Γερονικολού, είναι πως πρόκειται για ένα πολύ γλυκό πλάσμα. Κι ας δηλώνει η ίδια νευρική και τσαντίλας (Κάντε το εικόνα).

Η απώλεια του πατέρα της στα 13 της που άλλαξε τη δομή της οικογένειας, ο θαυμασμός προς τη μητέρα της, η ερώτησή της στο σχολείο που της έγινε βίωμα ζωής, αλλά και η υπό πίεση επιλογή της να μπει στη Νομική και η δική της απόφαση στη συνέχεια να σπουδάσει δημοσιογραφία αλλά και υποκριτική.

Επιστρέφοντας τηλεοπτικά φέτος στην ΕΡΤ, στην πολύ πετυχημένη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα για πρώτη φορά σε τηλεοπτική συνεργασία με τον άνθρωπό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Κατερίνα είναι στα καλύτερά της.

Το πρόβλημα και το πλεονέκτημα στο να προβάλλεται μια σειρά Σάββατο και Κυριακή. Κοιτάει τα νούμερα; Γιατί αν και ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος σε εκπομπή της ΕΡΤ, θεώρησε ότι το φυζίκ της δεν την βοηθούσε;

Η κοινή ζωή με τον Γιάννη, η «συμμαχία» τους, η «μοναρχία» στην καθαριότητα του σπιτιού, η αγάπη, η ζήλια αλλά και η αλλαγή στην κοσμοθεωρία της όταν διάβασε το σενάριο της σειράς όπου πρωταγωνιστεί πριν από έναν χρόνο.

Τέλος η άγνωστη ιστορία πίσω από την επιλογή της για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Λάκης ο γλυκούλης» που ουσιαστικά την έκανε ευρύτερα γνωστή αλλά και η σχέση ζωής με τη Μιμή Ντενίση που πλέον για εκείνη είναι ευρύτερη οικογένεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved