SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Η Δέσποινα Καμπούρη στο Showbiz o' clock

00.00/36:25

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: Η ερώτηση της κόρης της που την «πάγωσε» και η απίθανη ατάκα του παθολόγου της

Δημοσιογράφος, σύζυγος, μητέρα η Δέσποινα Καμπούρη τα συνδυάζει όλα με αξιοθαύμαστη επιτυχία.

Ίσως την έχει βοηθήσει σε αυτό και η πειθαρχία του αθλητισμού με τον οποίο ασχολήθηκε από μικρή. Επιστρέφοντας τηλεοπτικά στο «Πάμε Δανάη» μετά από 8 χρόνια απουσίας από το τηλεοπτικό γυαλί, η Δέσποινα με το «Ν» ακόμα στην πλάτη, όπως παραδέχεται γελώντας, άνοιξε την καρδιά της στο Podcast του Gossip-tv.gr Showbiz o’clock μιλώντας για όλα.

Τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής της στο Ζαΐρ, η δύσκολη προσαρμογή στην Ελλάδα, τα Σουαχίλι που ακόμα καταλαβαίνει αλλά και η ιστορία πίσω από το σημάδι που έχει στο μέτωπο από τότε που δεν θέλησε ποτέ να φτιάξει.

Ο ερχομός των παιδιών της, οι διαφορές ανάμεσά τους, η δύσκολη περίοδος της επιλόχειας κατάθλιψης, ο γάμος πάρτι και η αλλαγή στον τρόπο σκέψης της.

Και τέλος η ερώτηση που της έκανε η Έλενα και την «πάγωσε» κάνοντάς την ίδια αλλά και τον σύζυγό της να αναθεωρήσουν μια σημαντική τους απόφαση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved