Ανασκόπηση 2018: Αυτοί ήταν οι έρωτες και οι χωρισμοί express (pics)
Fun Lists

Ανασκόπηση 2018: Αυτοί ήταν οι έρωτες και οι χωρισμοί express (pics)

Το 2018 που μας αποχαιρέτησε πριν λίγες ώρες, είχε πολλούς έρωτες, οι οποίοι όμως δεν κράτησαν.

Ζευγάρια που ενώ έδειχναν πως ο έρωτάς τους θα κρατήσει έκαναν την ανατροπή και το 2019 τους βρήκε single.

Πάμε να δούμε ποιες σχέσεις διαλύθηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου μπορεί το καλοκαίρι να έδειχναν full in love, αλλά χώρισαν μετά από τρεις μήνες σχέσης!

Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας γνωρίστηκαν στο Power of love. Η συμμετοχή τους στο παιχνίδι τους βγήκε σε καλό, αφού όχι μόνο βρήκαν τον έρωτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, αλλά βγήκαν και οι νικητές του παιχνιδιού. Ωστόσο, στις αρχές του φθινοπώρου, αυτή η σχέση έφτασε στο τέλος της.

Η σχέση της Τραϊάνας Ανανία και του Αντώνη Παρασκευόπουλου κράτησε μόνο λίγους μήνες. Εκείνη πέρασε μόνη της το καλοκαίρι, ενώ μετά πήρε μέρος στο Nomads 2.

Άλλη μια σχέση express ήταν εκείνη του ηθοποιού Χρήστου Βασιλόπουλου με την Ιωάννα Παπαγιάννη. Μάλιστα, δεν πρόλαβαν καλά καλά να κυκλοφορήσουν οι πρώτες τρυφερές φωτογραφίες τους και αποφάσισαν ν’ ακολουθήσουν χωριστούς δρόµους, διατηρώντας όµως τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Σοφία Κρανιά ήταν μαζί λίγο περισσότερο από έναν χρόνο. Μάλιστα, την είδηση του χωρισμού την αποκάλυψε ο ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια, Iggy Azalea, μόλις μια ημέρα μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον DeAndre Hopkins αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής ότι είναι μόνη σαν την ανεμώνη.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο ράπερ Mike ήταν μόνο λίγους μήνες ζευγάρι, όταν αποφάσισαν πως θέλουν να χωρίσουν.

Η 23χρονη τραγουδίστρια Halsey και ο G-Eazy χώρισαν μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Η εκκεντρική Rihanna αποφάσισε να χωρίσει με τον Σαουδάραβα κροίσο και μάλιστα πηγές ανέφεραν πως η τραγουδίστρια του ράγισε την καρδιά.

Η Emma Watson και ο Chord Overstreet, χώρισαν έπειτα από 6 μήνες σχέσης.

Μέσα στο 2018 χώρισε και η Νατάσα Καλογρίδη με τον Μιχάλη-Παναγιώτη Πιλαλάκο. Η σχέση τους σύμφωνα με την Real είχε κρατήσει μόλις 7 μήνες.

Το 2018 δεν ήταν η χρονιά της Μαρίλιας Μητρούση, αφού μέσα σε έναν χρόνο χώρισε δυο φορές και όχι με τον ίδιο άνθρωπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved