Αυτή είναι η πιο όμορφη ιστορία αγάπης της ελληνικής showbiz (Photos)
Showbiz

Αυτή είναι η πιο όμορφη ιστορία αγάπης της ελληνικής showbiz (Photos)

Το 2014 μια κακή συνεννόηση έμελλε να τη φέρει μπροστά στον μεγάλο έρωτα της ζωής της.

Μια ναυτιλιακή εταιρεία την καλεί μαζί με τους Swingin’ Cats να τραγουδήσουν σε ένα event.


Στέλνουν την προσφορά τους, αλλά για τους επόμενους δύο μήνες δεν παίρνουν κάποια απάντηση.

Στo μεταξύ προκύπτει ένα live στην Πάτρα το οποίο και κανονίζουν. Όταν τους τηλεφωνούν όμως από τη ναυτιλιακή τα πράγματα μπερδεύονται.


«Τους εξήγησα ότι δεν μας το επιβεβαίωσαν ποτέ με αποτέλεσμα να κανονίσουμε άλλη εμφάνιση την ίδια μέρα. Επέμεναν. Με τα πολλά επικοινωνούν τα παιδιά με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού στην Πάτρα για να του ζητήσουν να αλλάξουμε την ημέρα. Στην αρχή η απάντηση ήταν αρνητική. Τότε λοιπόν τον πήρα εγώ για να του εξηγήσω τι έχει συμβεί. Τελικά το δέχτηκε. Οπότε στο τηλέφωνο του είπα “σου χρωστάω μια μεγάλη αγκαλιά".

Δεν τον είχα δει ποτέ. Δεν ήξερα πώς είναι» εξιστορεί και συνεχίζει: «φτάνουμε λοιπόν στην Πάτρα. Θυμάμαι καθόμουν στη μέση του μαγαζιού και έτρωγα μια μπανάνα. Περιεργαζόμουν τον χώρο όπου θα τραγουδούσαμε, ενώ γύρω μου υπήρχαν παιδιά που κουβαλούσαν και έφτιαχναν τον ήχο. Κάποια στιγμή έρχεται ένας από αυτούς μπροστά μου και μου λέει "γεια σου, είμαι ο Χρήστος και μου χρωστάς μια αγκαλιά". Εκείνο το βράδυ συζητήσαμε αρκετά. Γύρισα στην Αθήνα, αλλά συνεχίσαμε να έχουμε μια τηλεφωνική επαφή».


Αυτή ήταν η πρώτη αγκαλιά του Χρήστου και της γνωστής τραγουδίστριας και κάπου εκεί άρχισε η κοινή τους ιστορία. Η γνωριμία τους έγινε τον Σεπτέμβριο, η σχέση ξεκίνησε τον Δεκέμβριο και τέλη Μαρτίου ο Χρήστος μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα.

«Αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Έκλεισε το μαγαζί στην Πάτρα και δουλεύει πλέον ως φωτογράφος. Παράλληλα έχει φτιάξει και ένα δικό του ταξιδιωτικό σάιτ. Χαίρομαι που κάνει αυτό που αγαπάει και που εξελισσόμαστε μαζί. Προχωράμε στη ζωή χέρι-χέρι.

Ο καθένας κοιτάει προς τη δική του κατεύθυνση, αλλά είμαστε μαζί», ανέφερε στο people. Ο γάμος τους έγινε το 2016 σε ένα ξωκλήσι στη Σέριφο. Χωρίς νυφικό. Με 30 άτομα. Έτσι όπως το είχαν ονειρευτεί...


Δείτε για ποια τραγουδίστρια πρόκειται στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved