Κακούρης: Σπάνια οικογενειακή φωτό! Για πρώτη φορά με την κούκλα γυναίκα του και τα παιδιά τους
Showbiz

Κακούρης: Σπάνια οικογενειακή φωτό! Για πρώτη φορά με την κούκλα γυναίκα του και τα παιδιά τους

Στην κατάμεστη αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών –πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας της χρονιάς «Σμύρνη μου αγαπημένη» το βράδυ της Τρίτης (14-12).

Η «Σμύρνη μου αγαπημένη», σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο Μιμής Ντενίση, είναι η ταινία που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση και πρόκειται μια υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ.

Φυσικά από τη βραδιά, δεν έλειψε κανείς και για πρώτη φορά είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Λεωνίδα Κακούρη να ποζάρει με την σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά, μια σπάνια οικογενειακή στιγμή που απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός.

Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Αλίκη Στεφανοπούλου γνωρίστηκαν στη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα «Μάλα». Οι δυο τους ήρθαν γρήγορα κοντά, έγιναν ζευγάρι και τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν.

Ο Λεωνίδας Κακούρης είχε την ευλογία να αποκτήσει δυο παιδιά από τον δεύτερο γάμο του, την Ηλιάνα και τον κατά τέσσερα χρόνια μικρότερό της, Βαγγέλη. Ο ίδιος αισθάνεται ευτυχής ως πατέρας καθώς αυτό είναι κάτι που του δίνει δύναμη.

Δες τους στη gallery

Διαβάστε επίσης

Το gossip-tv στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη"! Οι λαμπερές παρουσίες!

Ο Δούκας Σεβαστός πριν από 25 χρόνια! Αγνώριστος! Τον θυμάστε ως Τίμο Δράκο στη Λάμψη; photos+video

Συγκλονιστικός ο Κακούρης: «Προσπαθούσα σαν το ζώο που γλύφει τις πληγές του να βρω δύναμη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved