Ολοκλήρωσε τα απομνημονεύματά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Το βιβλίο θα ταρακουνήσει κόσμο»
Hollywood

Ολοκλήρωσε τα απομνημονεύματά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Το βιβλίο θα ταρακουνήσει κόσμο»

Η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς γράφει την αυτοβιογραφία της και σύντομα θα την εκδόσει. Το βιβλίο της αναμένεται να προκαλέσει αναστάτωση αλλά και να εμπνεύσει...

To ερχόμενο φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο με τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στο Page Six η συγγραφή του βιβλίου έχει ολοκληρωθεί και πρόκειται για ένα «πρωτοποριακό μπεστ σέλερ» που θα «εμπνεύσει» πολλούς.



«Το βιβλίο της Μπρίτνεϊ είναι μια ιστορία θριάμβρου. Θα καλύψει τις πιο ευάλωτες στιγμές της, τα παιδικά της χρόνια, αυτό που ήταν δηλαδή, ένα μικρό κορίτσι με μεγάλα όνειρα, τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, τη στιγμή που ξύρισε το κεφάλι της και τη μάχη με την οικογένειά της για την υποχρεωτική της κηδεμονία», δήλωσε η πηγή στο Page Six.

1675211027694-282128871-1b5fe85f-britney.jpg

«Είναι μια ιστορία επιβίωσης, που δείχνει πώς βρήκε τον δρόμο της για να βγει από τη ζωή αυτή και να βρει την ευτυχία με τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι», είπε στη συνέχεια.

Σημειώνεται ότι για το βιβλίο της, η τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με τον συγγραφέα, Σαμ Λάνσκι, έναν καταξιωμένο μυθιστοριογράφο και δημοσιογράφο, ο οποίος έχει επιμεληθεί βιογραφίες διασήμων όπως της Μαντόνα, της Νίκι Μινάζ και της Αντέλ.



Εν τω μεταξύ, και ο εκδοτικός οίκος, Simon & Schuster που έχει αναλάβει την έκδοσή του είναι «ενθουσιασμένος» για τη συνεργασία του με τη σταρ.

«Το βιβλίο της Μπρίτνεϊ είναι βασανιστικά ειλικρινές και από καρδιάς γραμμένο. Είναι πραγματικά μια ιστορία γυναικείας ενδυνάμωσης, που δείχνει πώς πήρε τον έλεγχο της ζωής της», σύμφωνα με τις δηλώσεις του ατόμου από το περιβάλλον της διάσημης τραγουδίστριας.

Η ίδια πηγή τόνισε ότι όταν κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ, σίγουρα θα προκαλέσουν «αναστάτωση».

britney.jpg

«Είναι ένα εμπνευσμένο ανάγνωσμα, όχι μόνο επειδή δείχνει τη δύναμη του πνεύματος της, αλλά επειδή αφηγείται την ιστορία της με στυλ, εξυπνάδα, ειλικρίνεια και χωρίς καμία αυτολύπηση. Σε κερδίζει ολοκληρωτικά σε αυτές τις σελίδες. Αυτό το βιβλίο θα ταρακουνήσει τον κόσμο. Νομίζω ότι θα γίνει γρήγορα μπεστ σέλερ», είπε τέλος.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved