Josephine Wendel: «Όσο μεγαλώνω, βλέπω τα πράγματα πιο ρεαλιστικά»
Showbiz

Josephine Wendel: «Όσο μεγαλώνω, βλέπω τα πράγματα πιο ρεαλιστικά»

Η Josephine Wendel έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε ηλικία 7 ετών. Η τραγουδίστρια μιλά για την καριέρα της και εξηγεί πώς ξεκίνησαν όλα.

«Ήμουν 18 ετών όταν ανέβασα το τραγούδι “Damn your eyes”. Η μουσική και το τραγούδι πάντα με ηρεμούσαν και ήταν κάτι που αγαπούσα πολύ. Δυο χρόνια μετά, συναντήθηκα σε ένα event για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας με τον Γιώργο Αρσενάκο (σ.σ. συνιδιοκτήτη της Panik), ο οποίος κατά τύχη είχε ακούσει κάποια από τα τραγούδια που ανέβαζα στο Facebook και κάπως έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας» περιγράφει στο People.

Η πορεία της προς τη μουσική ήταν ένα φυσικό επακόλουθο, καθώς η μητέρα της, Μαργαρίτα Βεντή, είναι τραγουδίστρια. «Από πιτσιρίκα είχα απομυθοποιήσει πολλά πράγματα και καταστάσεις. Έκανα Χριστούγεννα σε μαγαζιά που τραγουδούσε η μητέρα μου, οπότε τους περισσότερους τραγουδιστές τούς είχα γνωρίσει. Ένας πολύ καλός της φίλος είναι ο Κώστας Μπίγαλης αλλά και τα μέλη του συγκροτήματος Ημισκούμπρια. Φαντάσου πως όταν ήμουν 7 ετών είχα παίξει στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού “Je suis bossu”. Ουσιαστικά ήταν και η πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση».

Μολονότι σπούδασε marketing και management σε ιδιωτικό κολέγιο, η γνωριμία της με τον Γιώργο Αρσενάκο υπήρξε καταλυτική και ο δρόμος προς τη μουσική βιομηχανία αποδείχτηκε μονόδρομος. Ύστερα από έξι χρόνια συνεργασίας με την Panik Records και αρκετά singles στο ενεργητικό της που ο κόσμος αγάπησε, της ζητώ να κάνει έναν απολογισμό. «Όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου με την εταιρεία, ήμουν ενθουσιασμένη. Ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πλέον, όσο μεγαλώνω, βλέπω τα πράγματα περισσότερο ρεαλιστικά. Η μουσική και το τραγούδι θέλουν δουλειά και σκληρό αγώνα. Με το που τελειώνω το ένα project, αμέσως θέλω να προετοιμάζω το επόμενο». Είναι δουλευταρού και αισθάνεται περηφάνια για το τελευταίο της single, που κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα περίπου με τίτλο «Μάγια». Ένα τραγούδι στο οποίο έβαλε την προσωπική της σφραγίδα. «Η ιδέα του βιντεοκλίπ αλλά και του styling ήταν δική μου, πάντα σε συνεργασία με το σκηνοθέτη Γιώργο Μπενιουδάκη. Ήμουν από πάνω σε όλα. Ακόμα και στο μοντάζ. Είναι ίσως η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει μέχρι σήμερα» εξηγεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved