Τάμτα: Αυτοί είναι οι επώνυμοι που θεωρεί πραγματικούς της φίλους!
Showbiz

Τάμτα: Αυτοί είναι οι επώνυμοι που θεωρεί πραγματικούς της φίλους!

Η Τάμτα, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα και δεν δίστασε να αναφερθεί στους επώνυμους που θεωρεί πως είναι πραγματικοί φίλοι της!

Έχει καταφέρει να δημιουργήσει φιλίες στον καλλιτεχνικό χώρο;
«Δεν μεγάλωσα στην Ελλάδα και μπήκα στο παιχνίδι γύρω στα 22-23, οπότε όσες φιλίες απέκτησα προέρχονται από τον χώρο μας. Καλές μου φίλες είναι η Στεφανία Ρίζου, η Γιάννα Τερζή και η Σοφία Στρατή και αγαπώ πολύ τον Νίνο. Μπορεί να κάνω και δύο χρόνια να τον δω, αλλά όποτε συναντιόμαστε είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Δεν πίστευα ότι δεν μπορείς να κάνεις φιλίες στον χώρο».
Πώς νιώθει η ίδια περνώντας τις γιορτές στην πίστα και όχι με την οικογένεια της;
«Δεν έχω να διη¬γηθώ καμία χριστουγεννιάτικη ιστορία που ανοίγουμε τα δώρα κόπο από το δέντρο. Στη Γεωργία δεν είχαμε υιοθετήσει αυτά τα αμερι¬κανικά έθιμα και κάποιες φορές δεν είχαμε καν δέντρο. Τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια ήταν περίεργα και δεν μας απασχολούσε ιδιαίτερα αν θα στολίζαμε το δέντρο. Είχαμε πιο σοβαρά θέματα να λύσουμε. Δεν με ενοχλεί που εργά¬ζομαι τα Χριστούγεννα πάντως. Από το ξεκίνημά μου ίσως μόνο μία χρονιά δεν εμφανιζόμουν την περίοδο των εορτών. Είμαι πολύ ΟΚ με αυτό», δήλωσε στο περιοδικό Gala!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved