Ανασκόπηση 2018: Αυτοί είναι οι Έλληνες celebrities που ερωτεύτηκαν μέσα στη χρονιά
Showbiz

Ανασκόπηση 2018: Αυτοί είναι οι Έλληνες celebrities που ερωτεύτηκαν μέσα στη χρονιά

Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας, ο δικός τους ο έρωτας...

Ερωτεύτηκαν παράφορα μέσα στο 2018, βρήκαν το άλλο τους μισό, δηλώνουν τον έρωτά τους με κάθε τρόπο και είναι τρισευτυχισμένοι!
Ποιοι celebrities ερωτεύτηκαν μέσα στο 2018;

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου κλείνουν έναν χρόνο σχέσης και είναι πολύ ερωτευμένοι!
Το ζευγάρι διατηρεί µια επιφυλακτική στάση αναφορικά µε τη δηµοσιότητα στην προσωπική του ζωή.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο από τον Άλεξ Φόστερ και είναι πολύ ευτυχισμένη με τη νέα της σχέση. O αγαπημένος της ονομάζεται Γιώργος Αθανασίου και διατηρεί τυροκομείο και κτηνοτροφική μονάδα στην Αλόννησο, όπου τον επισκέφτεται συχνά!

Η Πάολα χώρισε από τον Μιχάλη Ποζίδη μετά από έξι χρόνια σχέσης, όμως είναι ερωτευμένη ξανά με νεαρό τραγουδιστή, τον 25χρονο Παναγιώτη Τσαφαρά. «Μοιάζει πολύ ερωτευµένη µε τον όµορφο νεαρό», λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, «και δεν χορταίνει να είναι κοντά του. Γύρισε σελίδα στη ζωή της κι αυτό την έχει ανανεώσει. Είναι πολύ χαρούµενη και ευτυχισµένη µε τον καινούργιο έρωτά της, ενώ όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δεν σταµατά να αναφέρεται στον σύντροφό της και στο πάθος που βιώνει πλάι του. ∆εν πιστεύαµε πως θα µπει καινούργιος έρωτας στη ζωή της, µετά το τέλος µιας σχέσης έξι ολόκληρων χρόνων, αλλά η ζωή φέρνει εκπλήξεις χωρίς να σε ρωτά».

Η Eλένη Χατζίδου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ετεοκλή Παύλου και ζει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της.

Από την πρώτη στιγµή που γνωρίστηκαν ένας µεγάλος έρωτας γεννήθηκε. Η τραγουδίστρια και ο πρωταθλητής στο κανόε καγιάκ και personal trainer αφέθηκαν στην έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον και ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους, µε πολύ πάθος και µεγάλη... ταχύτητα!

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ερωτευμένος και η σύντροφός του είναι μία καλλονή! Ονομάζεται Σιμώνη Χριστοδούλου και ο έρωτάς τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018. Η Σιμώνη είναι make up artist της επιτυχημένης σειράς «Το Τατουάζ» και εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα στο ίδιο περιβάλλον και όπως ήταν λογικό ήρθαν πιο κοντά. Ο Ανδρέας και η Σιμώνη είναι μαζί πέντε μήνες και είναι full in love!

Η Μαρία Ηλιάκη ερωτεύτηκε σφόδρα τον Στέλιο Μανουσάκη.Η παρουσιάστρια λάμπει από ευτυχία και σε εκπομπή που βρέθηκε καλεσμένη είχε πει για τον σύντροφό της:«Μου έτυχαν όλα μαζί. Έμεινα χωρίς σύντροφο, χωρίς δουλειά και προσπάθησα και εγώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Πάντα πίστευα ότι περίμενα κάποιον να με κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι καλά μέσα σου… Τον Στέλιο τον ξέρω επτά χρόνια. Κάναμε παρέα. Τον ήξερα. Αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με μένα τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου, που τον βλέπω και λιώνω πια. Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι γυναικολόγος στη Ζυρίχη. Είναι μια σχέση από απόσταση με τα καλά και τα κακά της. Θα δούμε. Προς το παρόν κάνουμε όνειρα. Όχι σχέδια»! Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι θα φάμε σύντομα κουφέτα από το ζευγάρι!

Η Μαίρη Συντσάκη μέσα στη χρονιά χώρισε και ερωτεύτηκε ξανά! Στις αρχές Ιουλίου έγινε γνωστό πως η Μαίρη χώρισε οριστικά από τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και ο ηθοποιός, Αιμιλιανός Σταματάκης την πολιόρκησε και τελικά είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Ο Διονύσης Αλέρτας είναι καψούρης με την Εβίτα Μπέκα! Mάλιστα, ο ζαχαροπλάστης είχε πει σε συνέντευξή του στη Real: «Είµαι τόσο καψούρης που δεν το σκέφτηκα και ανέβασα κοινή μας φωτογραφία» και συµπληρώνει εξηγώντας πόσο σπάνιο είναι για εκείνον να κάνει ένα τέτοιο βήµα, βγάζοντας στη δηµοσιότητα τον έρωτά του. «∆εν το κάνω ποτέ αυτό στη ζωή µου, αν έχετε παρατηρήσει».

Μετά από αρκετό διάστημα, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται ξανά σε σχέση! Το νέο της αγόρι είναι νέος, ωραίος και ονομάζεται Νάσος Αναστασόπουλος. Ο Νάσος δραστηριοποιείται στον τομέα των οικονομικών και μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι, ενώ η πρώτη φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα ήταν από τις διακοπές τους, όταν έκαναν τη βόλτα τους στο νησί της Νάξου.

“Μεθυσμένοι” από έρωτα είναι η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Και μπορεί το πρώτο διάστημα να έκρυβαν τον έρωτά τους, το καλοκαίρι να πήγαν διακοπές εκτός Ελλάδος και να μην δημοσίευσαν καμία κοινή τους φωτογραφία και να έβαζαν συνθηματικά στις φωτογραφίες τους, τώρα όμως είναι πιο χαλαροί και άνετοι και μιλούν για τον έρωτά τους και κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.
Η Κατερίνα είχε πει σε συνέντευξή της: “Νομίζω ότι όλα είναι τέλεια. Είμαστε μαζί αρκετό διάστημα για να καταλάβω ότι είναι πολύ σημαντική σχέση για εμένα... Νομίζω ότι πια ξέρω ποιον έχω απέναντι μου. Έτσι νομίζω. Και αυτό μου αρέσει... Δεν συγκατοικούμε όλες τις μέρες. Κάποιες. Δηλαδή ο καθένας έχει και το δικό του σπίτι.”.

Γνωρίστηκαν στο Power Of Lοve και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα! Ο λόγος για τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και την Κυριακή Τσανικίδη που συνεχίζουν να είναι μαζί και ερωτευμένοι!

Η Στέλλα Δημητρίου είναι τρελά ερωτευμένηΗ Στέλλα Δημητρίου είναι τρελά ερωτευμένη. Η καλλονή έχει σχέση με τον Αλέξανδρο Μπιρίγκο, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Charisma Suits» στην Οία της Σαντορίνης, ο οποίος έχει στην κατοχή του και εταιρεία ενοικιαζόμενων πολυτελών σκαφών στο νησί.

Η Μαρία Κίτσου ζει τον έρωτα στο πλευρό του µουσικοσυνθέτη Μίνου Μάτσα. Mακριά από τους προβολείς της δηµοσιότητας χαίρονται τη σχέση τους, αφού και οι δύο είναι χαµηλών τόνων και επιλέγουν να προβάλλουν µόνο ό,τι έχει σχέση µε την επαγγελµατική πορεία τους.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης εξακολουθούν να είναι μαζί και μετά το Power of love και η σχέση τους βαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, η Αθηνά τόσο μέσα στο παιχνίδι της αγάπης όσο και μετά, μέσω social media δήλωνε δημόσια τον έρωτά της για τον Δώρο!

O νεαρός ηθοποιός, Δημήτρης Λιακόπουλος και η Βούλα Τσακαλιού, η οποία είναι personal trainer και ειδικεύεται στο brazilian jiu jitsu είναι μαζί. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις προπονήσεις που έκανε ο ηθοποιός στην αρχή της χρονιάς και δεν άργησαν να ερωτευτούν. Μάλιστα, η Βούλα μετά τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, αποφάσισε να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και να έρθει να ζήσει στην Αθήνα, όπου έπιασε δουλειά σε μεγάλο γυμναστήριο.


Η 17χρονη Φαίδρα Θεοδώρα Μαρασλή, η κόρη της Βάνας Μπάρµπα και του Αναστάση Μαρασλή, ζει τον πρώτο της έρωτα µε τον νεαρό αθλητή του στίβου Μάξιµο Στυλιανίδη.

Η Αννέτ Αρτάνι είναι ερωτευμένη ξανά. Η τραγουδίστρια ζει και εργάζεται στην Αμερική και μεγαλώνει τον γιο της Γρηγόρη. Παρά τις δυσκολίες που πέρασε μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της, ο οποίος την εγκατέλειψε, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι ερωτευμένη ξανά.

Η Όλγα Φαρμάκη έχει σχέση εδώ και καιρό με τον Σταύρο Μαντόπουλο. Οι δυο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά και δεν είναι καθόλου απίθανο κάποια στιγμή να τους δούμε να κάνουν και το μεγάλο βήμα και να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Χριστίνα Στεφανίδη χώρισε από τον Παναγιώτη Κονέ μετά από επτά χρόνια σχέσης και έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και είναι ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε σχέση με την Εριέττα Κούρκουλου. Η Χριστίνα χαμογελά ξανά μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή και ο λόγος είναι ο έρωτας που ζει με τον θεσσαλονικιό επιχειρηματία Γιάννη Μυγδαλά.

Ο νεαρός εφοπλιστής, ο Αλέξανδρος Τσαβλίρης έχει μάτια μόνο για την καλλονή από την Κρήτη Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Ζουν τον έρωτά τους και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε τρυφερά ενσταντανέ.


Στιγμές ευτυχίας ζουν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Η γνωστή ηθοποιός τους τελευταίους μήνες έχει ερωτευτεί ξανά και περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μετά τον φημολογούμενο αρραβώνα τους, ζουν τον έρωτά τους στις ΗΠΑ και εκεί έκαναν τα πρώτα Χριστούγεννά τους!


Εμείς ευχόμαστε ο έρωτάς τους να μη σβήσει ποτέ και οι σχέσεις τους να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved