Τάμτα: Η σχέση με την κόρη της, ο χρόνος που περνά και το πρόσωπο που την έχει βοηθήσει όσο κανείς!
Showbiz

Τάμτα: Η σχέση με την κόρη της, ο χρόνος που περνά και το πρόσωπο που την έχει βοηθήσει όσο κανείς!

Η Τάμτα παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα!

Η ίδια μίλησε για την κόρη της, αλλά και για την σχέση που έχει με την μητέρα της, τη βοήθεια που της έχει προσφέρει και για το γεγονός πως την βοηθήσει να είναι δυνατή!


Νιώθει περίεργα που μεγαλώνει μαζί με το κοινό της;

«Δεν με πειράζει που μεγαλώνω. Νιώθω ότι μεγαλώνω αλλά... δεν μεγαλώνω. Με βοηθάει και η δουλειά που κάνω. Δεν ξέρω πώς θα ήμουν ως 37χρονη κάνοντας κάποια άλλη δουλειά. Νομίζω ότι δεν θα υπήρχε μεγάλη διαφορά, θεωρώ ότι βγάζουμε στους άλλους αυτό που αισθανόμαστε μέσα μας. Βέβαια, έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτεται «μέχρι πότε μπορώ να τραγουδάω με κορμάκι;». Ακόμη μπορώ να το κάνω, αισθάνομαι ότι μου επιτρέπεται».
Πώς είναι αλήθεια η σχέση της με την 23χρονη πλέον κόρη της;

«Με κάνει υπερήφανη. Είμαι μαμά, πρωτίστως, και μετά όλα τα υπόλοιπα. Με βοήθησε πολύ η μητέρα μου με την κόρη μου. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω διαφορετικά. Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, η κόρη μου ήταν ήδη 8 ετών, γεγονός που κάπως με διευκόλυνε. Δεν άφηνα δηλαδή μωρό στο σπίτι για να πάω στο μαγαζί, τελευταία πέντε χρονιά η κόρη μου είναι ανεξάρτητη. Δουλεύει, ζει μόνη της και τη θαυμάζω. Η μητέρα μου αναγκάστηκε από την ίδια τη ζωή να γίνει δυνατή και με έκανε κι εμένα δυνατή.Η κόρη μου έχει πάρα αυτά τα χαρακτηριστικά και μας... τρώει. Ήθελα ένα δυνατό κορίτσι με αυτόνομη προσωπικότητα», δήλωσε στο περιοδικό Gala!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved