Ο γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια, η κόρη της Μενεγάκη και το χαστούκι σε παίκτρια του MasterChef
Showbiz

Ο γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια, η κόρη της Μενεγάκη και το χαστούκι σε παίκτρια του MasterChef

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και το gossip-tv.gr, όπως πάντα, σας κράτησε ενήμερους για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. 

Ας δούμε όμως αναλυτικά, ποια ήταν τα 5 θέματα που σας απασχόλησαν περισσότερο!

Τι διαβάσατε αυτή την εβδομάδα και τι σας κίνησε το ενδιαφέρον;

Στην πρώτη θέση λοιπόν βρέθηκε η Μαρίνα Παντζοπούλου, η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μία κούκλα. Η Ελένη ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα με τη μικρή στο Instagram και εμείς σας δείξαμε μερικά από αυτά.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε μια δυσάρεστη είδηση που αφορά σε μία πρώην παίκτρια του MasterChef, η οποία έφαγε χαστούκι στη μέση του δρόμου και δεν δίστασε να το καταγγείλει στο Instagram.

Από την τρίτη θέση δεν θα μπορούσε να λείπει ο γάμος του καλοκαιριού! Ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια και πιο συγκεκριμένα, τα νυφικά παπούτσια της Τζένης.

Η κόρη της Τάμτα, η οποία μεγάλωσε και είναι πραγματικά μια κούκλα, βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Η Άννι, η κόρη που απέκτησε η τραγουδίστρια σε πολύ μικρή ηλικία, είναι πλέον 23 ετών και ζει στην Πάτρα όπου σπουδάζει στο τμήμα διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών πόρων.

Το top 5 κλείνει και πάλι με το γάμο Μπαλατσινού - Κικίλια και πιο συγκεκριμένα με το αποκλειστικό θέμα του gossip-tv.gr, την ώρα που η Τζένη φτάνει στην εκκλησία, φορώντας το παραμυθένιο της νυφικό, έχοντας στο πλευρό της τον γιο της, Μάξιμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved