Τραϊάνα Ανανία: «Ό,τι και να κάνεις κάποια στιγμή θα μαθευτεί» (photos)
Showbiz

Τραϊάνα Ανανία: «Ό,τι και να κάνεις κάποια στιγμή θα μαθευτεί» (photos)

Η Τραϊάνα Ανανία δεν σταματά να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική της ζωή. Η ίδια πάντως δεν δείχνει να ενοχλείται και τόσο από την προβολή που έχει και το γεγονός ότι… το όνομά της συζητιέται αρκετά.

-Σε έχει κουράσει να βλέπεις δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή;

«Όταν ασχολούνται μαζί σου υπάρχει και η καλή και η κακή πλευρά. Όλα όμως βγαίνουν σε καλό. Πιστεύω ότι αν σταματήσουν θα στενοχωρηθώ κάποια στιγμή! (γέλιο) Θα μου λείψει! Δεν κουράζομαι γιατί πάει καλά το κομμάτι της καριέρας μου, πάνε όλα καλά. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι πολύ μικρό χωριό και ό,τι και να κάνεις κάποια στιγμή θα μαθευτεί» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Σε αυτό έχει βασιστεί και η σειρά;

«Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Είναι αυτό που λέμε ότι η Αθήνα είναι ένα μεγάλο κρεβάτι; (γέλιο) Όσο περνάνε τα χρόνια επιβεβαιώνεται ολοένα και περισσότερο. Χαίρομαι που είμαι σε μια σειρά που μιλάει με ειλικρίνεια για αυτό. Όλες οι υπόλοιπες σειρές που βλέπω δεν έχουν μια ειλικρινή στάση απέναντι στην ελληνική πραγματικότητα του σήμερα. Αυτή η σειρά την αποτυπώνει απόλυτα, με την ανεργία, τη μιζέρια από την οποία προσπαθεί ο καθένας να βγει μέσα από την ονειροπόληση. Είναι ακριβής.»

- Ξεκινάς εμφανίσεις με την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη στη Θεσσαλονίκη;

«Ναι! Ξεκινάμε στις 6 Δεκέμβρη.»

-Ετοιμάζεις νέο single;

«Ναι, θα βγει τον Ιανουάριο σε μουσική του Άκη Δείξιμου και στίχους δικούς μου.»

-Παρακολουθείς τις τηλεθεάσεις;

«Ακούω αυτά που μπορεί να συζητιούνται όταν πηγαίνω για γύρισμα. Δεν με επηρεάζουν ως προς το πόσο καλή ηθοποιός είμαι ή πόσο καλή είναι η δουλειά στην οποία είμαι γιατί ξέρω -ότι είναι καλή και για αυτό την επέλεξα. Με βοηθούν όμως να συνειδητοποιήσω την αισθητική και την ποιότητα του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved