Η Βίκυ Λέανδρος αποκάλυψε όσα κάνει με τα εγγόνια της
Showbiz

Η Βίκυ Λέανδρος αποκάλυψε όσα κάνει με τα εγγόνια της

Η Βίκυ Λέανδρος αποδείχθηκε μια γνήσια Ελληνίδα γιαγιά.

Η διάσημη και διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, λίγο ποριν εμφανιστεί στην Αθήνα με μια μεγάλη συναυλία, μίλησε για την Ελλάδα και εξομολογήθηκε αν σκέφτεται να γυρίσει μόνιμα. Ακόμη, αναφέρθηκε στα εγγόνια της και εξομολογήθηκε όσα κάνει μαζί τους.

Η Ελλάδα πώς σας φαίνεται από το εξωτερικό και πώς όταν βρίσκεστε εδώ;

Όταν είμαι στο εξωτερικό, σκέφτομαι τα προβλήμα­τα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και πώς αυτά τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν για να είναι οι άνθρωποι χαρούμενοι. Τα χρόνια της κρίσης επανειλημμένα είχα κάνει αρκετές παρεμβάσεις, με άρ­θρα μου σε μεγάλες εφημερίδες, , τηλεοπτικές εμφανίσεις και πολλά άλλα, προσπαθώντας να εξηγήσω, ειδικά στους Γερμανούς, ότι οι Έλληνες είμαστε ένας φιλότιμος και σκληρά εργαζόμενος λαός.

Τι απολαμβάνετε στην πατρίδα;

Όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα, χαίρομαι σαν μικρό παιδί, απο­λαμβάνω τον ήλιο, το καλό φα­γητό, παρέα με την οικογένεια μου και τους φίλους μου.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να αποφασίσετε, στο μέλλον, να εγκατασταθείτε μόνιμα εδώ;

Δεν σκέφτομαι να εγκατασταθώ μόνιμα στην Ελλάδα. Ωστόσο, θα ήθελα στο μέλλον να μπορώ να περνάω περισσότερο χρόνο στην πατρίδα μου απ' ό,τι τώρα.

Γιατί πιστεύετε ότι έχουμε ελάχιστα παραδείγ­ματα Ελλήνων καλλιτεχνών που καταφέρνουν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό;

Ίσως γιατί δεν είναι πολλοί οι Έλληνες καλλιτέχνες που αποφασίζουν να φύγουν από τη χώρα και να ζή­σουν στο εξωτερικό. Δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις διεθνή καριέρα παραμένοντας στην Ελλά­δα. Πρέπει να κυνηγήσει τη δουλειά εκτός συνόρων, θέλει να έχεις πολλή επιμονή και υπομονή. Η επιτυχία δεν έρχεται εύκολα. Η επιτυχία απαιτεί σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες.

Ποια είναι η ευχή σας για τη νέα χρονιά, που βρίσκεται προ των πυλών;

Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να έχουν υγεία, χαρά και δύναμη να αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες της ζωής.

Τι είναι αυτό που θέλετε να φέρει σ' εσάς και στην οικογένεια σας ο νέος χρόνος;

Πάντα επιθυμώ να έχουμε υγεία, αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο πολύτιμο αγαθό.

Αποχωρώντας από την Ελλάδα, κάθε φορά που την επισκέπτεστε, υπάρχει πάντα η ίδια αίσθηση ή το συναίσθημα αλλάζει;

Πάντα όταν φεύγω από την Ελλάδα στενοχωριέμαι, αυτό μου συμβαίνει, γιατί ξέρω ότι θα μου λείψει...

Πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας;

Δυστυχώς, δεν έχω όσο ελεύθερο χρόνο θα ήθελα να έχω, για να κάνω όλα εκείνα που με ευχαριστούν, για παράδειγμα, λατρεύω τα σπορ και τη γυμναστική. Όποτε μπορώ, κάνω power walking, κολυμπάω, κάνω σκι και γενικά προσπαθώ να κινούμαι όσο μπορώ περισσότερο, για να διατηρώ μια καλή φυσική κατάσταση. Άλλη αγαπημένη μου ασχολία είναι το διάβασμα. Πάντα έχω μια ατελείωτη λίστα με βιβλία και προσπαθώ να διαβάζω όσο περισσότερα μπορώ. Φυσικά, υπάρχει πάντα η μαγειρική , που αποτελεί μια αγαπημένη μου απασχόληση, ειδικά όταν γίνεται παρέα με την οικογένεια μου ή τους φίλους μου.

Ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία με τα εγγόνια σας;

Τα τρία μου εγγόνια, όλα αγόρια, είναι από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου. Λατρεύω να παίζω μαζί τους, να τους διαβάζω, να τραγουδάμε παρέα, να κάνουμε βόλτες στην εξοχή και να τους μαγειρεύω τα αγαπημένα τους φαγητά. Ως γνήσια Ελληνίδα γιαγιά, μ' αρέσει πολύ να του3 κάνω τα χατίρια και γενικά να τα κακομαθαίνω.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας;

Προσπαθώ, πάντα στη ζωή μου, να μην αφήνω τους φόβους μου να με κυριεύουν. Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι όμως που έχουν παιδιά και εγγόνια, υποσυνείδητα, ανησυχώ για την υγεία τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved