Ρένος Χαραλαμπίδης:«Με ακούν στο ράδιο χωρίς να ξέρουν ότι τραγουδώ εγώ»
Showbiz

Ρένος Χαραλαμπίδης:«Με ακούν στο ράδιο χωρίς να ξέρουν ότι τραγουδώ εγώ»

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστεί σε σίριαλ που θα προβάλλεται από την ΕΡΤ

Το «θυμήσου τον Σεπτέμβρη» κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες. Τραγούδι μελαγχολικό... αλλά με μια κρυμμένη χαρά. Ερμηνεύει ο Ρένος Χαραλαμπίδης και δεν είναι τυχαίο.

Πρώτη φορά που τραγουδήθηκε ήταν από τον Κώστα Καρρά για μια θεατρική παράσταση με την Έλλη Λαμπέτη. «Ξεκίνησε με ερμηνεία ηθοποιού, αλλά πολύ γνωστό το έκανε η Γιοβάνα. Ερμηνεύτηκε από πάρα πολλούς...

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για μένα, την εποχή του κορονοϊού. Το ετοίμασα με τον Ηλία Κατελάνο (σ.α: ενορχηστρωτής) σε ένα διαφορετικό ύφος, πάνω στο σήμερα. Πρέπει να ζήσουμε την εποχή του κορονοϊού - συνδυασμό αισιοδοξίας και περίσκεψης», εξομολογείται.

Διότι, για τους καλλιτέχνες, πέρα από την αναστάτωση σε υγεία και εργασία, η πανδημία έφερε ένα μεγάλο δώρο. «Χάρισε μια εποχή αυτοσυγκέντρωσης, εσωτερικού μαζέματος. Ανακεφαλαίωσης της καλλιτεχνικής μας ύπαρξης. Έδωσε το χρόνο να σκεφτούμε και να ξεσκαρτάρουμε τι κρατάμε.
Στο εξής το ταξίδι μας είναι με λιγότερες αποσκευές.» λέει στο Secret.

Το νέο τραγούδι του (μουσική Γ. Σπανού, στίχοι Γ. Παπαστεφανου) ίσως εκπλήσσει το ευρύ κοινό. Όπως περιγράφει, ο πολύς κόσμος τον γνωρίζει ως ηθοποιό της τηλεόρασης, λιγότεροι ως ηθοποιό-σκηνοθέτη του ελληνικού κινηματογράφου, ακόμα λιγότεροι ως ηθοποιό θεάτρου και ελάχιστοι ως μουσικό-τραγουδιστή.

«Βέβαια, οφείλω να πω ότι με ακούνε στα μεγάλα ραδιόφωνα σχεδόν μία δεκαετία, χωρίς να ξέρουν ποιος τραγουδάει. Ποτέ δεν προσπάθησα να το επικοινωνήσω. Ήταν ένα μικρό μου μυστικό. Δέκα χρόνια τώρα παίζεται το "Ησυχα βράδια που είχα διασκευάσει σε electronica bossa nova, αποκαλύπτει.

«Ως μουσικός κινούμαι στον χώρο του πάθους, της ελευθερίας και της σκιάς και αυτό μου δίνει πάρα πολύ ωραία ενέργεια». Στα της υποκριτικής, πάντως, προχωρά σε μια συμφωνία για σίριαλ της ερχόμενης σεζόν. «Θα είναι σε κρατικό κανάλι, αλλά δεν λέω περισσότερα, γιατί ακόμη είμαστε υπό διαπραγματεύσεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved