Σάντρα Βουτσά-Αλίκη Κατσαβού:Οι σχέσεις τους μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά
Showbiz

Σάντρα Βουτσά-Αλίκη Κατσαβού:Οι σχέσεις τους μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Ποια είναι η σχέση της Σάντρας Βουτσά με την Αλίκη Κατσαβού μήνες μετά το θάνατο του αξέχαστου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά;

Η Σάντρα Βουτσά ανέφερε στην εκπομπή, Ευτυχείτε: «Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το θάνατο της μητέρας μου, του πατέρα μου δεν έχει μπει ακόμα στο «κομπιούτερ». Όταν δω τους γονείς μου σε κάποια ταινία κατευθείαν θα αλλάξω κανάλι, ακόμα δεν μπορώ να τους δω.»

Και υπογράμμισε η κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ «Τα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία απολύτως αλήθεια. Αγαπιόμαστε, την στηρίζω κι οφείλω να την στηρίξω γιατί ήταν η επιλογή του πατέρα μου. Το θεωρώ άνανδρο να τη χτυπάω τώρα που είναι κάτω.»

Η Αλίκη Κατσαβού, η οποία παίζει στα Διλήμματα της εκπομπής, Ευτυχείτε αναφέρθηκε στις άψογες σχέσεις που διατηρεί με τις κόρες του Κώστα Βουτσά:

«Το πρόβλημα είναι ότι στο ίντερνετ διαιωνίζονται τα άρθρα. Πριν ακόμα φύγει από τη ζωή ο Κώστας, υπήρχαν άρθρα που αφήνει τι κι ο Κώστας γελούσε κι απαντούσε κι ο ίδιος για εκείνα τα αισχρά δημοσιεύματα. Όταν λοιπόν ήρθε ο θάνατος, αυτά τα δημοσιεύματα ήρθαν ξανά στην επιφάνεια κι άρχισε ματαίως μία συζήτηση για το τίποτα. Δεν υπήρχε διαθήκη, δεν υπήρχε κάτι για να τσακωθούμε μεταξύ μας και να χαλάσουμε τις καρδιές μας. Ο νόμος έχει προβλέψει αυτά που έχει προβλέψει και καθεμιά από εμάς, λειτούργησε σύμφωνα με αυτό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved