Αθηνά Οικονομάκου: Έγινε μαμά για δεύτερη φορά και αυτή είναι η πρώτη φωτό με το νεογέννητο μωρό της
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Έγινε μαμά για δεύτερη φορά και αυτή είναι η πρώτη φωτό με το νεογέννητο μωρό της

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε στις 9/6 η Αθηνά Οικονομάκου η οποία έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι και την είδηση γνωστοποίησε η ίδια σήμερα.

Η δημοφιλής ηθοποιός μάλιστα πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της, μέσα από το μαιευτήριο.

Tον τελευταίο καιρό απείχε από τις περισσότερες επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς ήθελε, όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον γιο της Μάξιμο οποίος είναι σήμερα τριών ετών.

Πρόσφατα, η ηθοποιός αποχαιρέτησε οριστικά στους συναδέρφους της στον Alpha μιας και ο ρόλος της στη σειρά, Έλα στη θέση μου, ολοκληρώθηκε. Συνειδητοποιημένη στα "θέλω" της και έχοντας αποφασίσει να θέσει για λίγο την προσωπική της ζωή σε πρώτη προτεραιότητα, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να χαρεί στο μέγιστο βαθμό αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίοδο για κάθε γυναίκα.

Όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης της ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος και η οικογένειά της, σε μια αρκετά δύσκολη σεζόν, μιας και η γλυκιά αναμονή της γέννησης της μικρής συνέπεσε με την πανδημία ήταν συνεχώς δίπλα της.

Μέχρι να γεννήσει τη μικρούλα, την οποία ο μεγαλύτερος αδελφός της περίμενε πώς και πώς, η Αθηνά Οικονομάκου, συνέχισε να είναι πολύ ενεργή στα social media!

Να τους ζήσει το μωράκι τους!

Δείτε την πρώτη φωτό μέσα από το μαιευτήριο στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved