Liam Ireland: Η καταγωγή, η ηλικία, ο ρόλος στη Γη της Ελιάς και ο θάνατος του πατέρα του
Showbiz

Liam Ireland: Η καταγωγή, η ηλικία, ο ρόλος στη Γη της Ελιάς και ο θάνατος του πατέρα του

Τον Liam Ireland τον γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του Mega, Η γη της ελιάς, μέσα από τον ρόλο του Στέφανου.

Ο Liam Ireland είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς του Αντρέα Γεωργίου που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Mega, Η γη της ελιάς. Ο νεαρός ηθοποιός ζει έναν μεγάλο τηλεοπτικό έρωτα με την Αφροδίτη Λιάντου με φόντο τη Μάνη και αυτό είναι κάτι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Η καταγωγή

Ο Liam Ireland γεννήθηκε στο Ρέθυμνο και μετακόμισε σε μικρή ηλικία στο Λονδίνο.

«Η καταγωγή μου είναι από Αγγλία και Ελλάδα. Η καταγωγή μου από την Ελλάδα είναι από το Ρέθυμνο στην Κρήτη. Είμαι ένα ωραίο μιξ. Ήρθα στην Ελλάδα, λόγω της καραντίνας με τον κορονοϊό. Ασχολήθηκα με τον εαυτό μου, έμαθα μουσική, να τραγουδάω και να παίζω πιάνο και τότε μου ήρθε μήνυμα από τον Ανδρέα Γεωργίου. Γνώριζα τι είχε κάνει ως τώρα και χάρηκα πολύ. Στην Αγγλία δούλεψα σκληρά, πέρασα μια ωραία και ανταγωνιστική ζωή», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Η ηλικία

Ο Liam Ireland γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1997 και είναι 24 χρονών.

Είναι από τους ηθοποιούς που έχουν κάνει «θαύματα» στο χώρο της υποκριτικής παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο ρόλος του στη σειρά Γη της ελιάς

Ο ηθοποιός έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους καθώς ενσαρκώνει τον 27χρονο Στέφανο Καπερνάρο, που εργάζεται και αυτός ως γεωπόνος.

Τολμηρός, επίμονος και φιλόδοξος, λατρεύει την καλλιέργεια της ελιάς και την ενασχόληση με τη γη. Άνθρωπος της δράσης, που δεν παρασύρεται εύκολα από το συναίσθημα και έχει μια μεγάλη αδυναμία, τη Μυρτάλη. Ο έρωτάς του για εκείνη θα είναι και το μοναδικό του καταφύγιο όταν ξεσπάσει η παλιά βεντέτα.

Ο θάνατος του πατέρα του

Ο Liam Ireland σε ηλικία 2 ετών έχασε τον πατέρα του, κάτι που στοίχισε αρκετά.

Ο ίδιος είχε μιλήσει στην κάμερα του «Mega Kαλημέρα» για τον πατέρα του.

«Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή από καρκίνο. Δεν τον θυμάμαι ήμουν δύο ετών. Αλλά έχω ιστορίες για τον πατέρα μου και για αυτό νιώθω ευγνώμων. Όταν μου μικρός έλεγα συνέχεια ‘γιατί δεν είναι εδώ να με προστατέψει’. Ελπίζω να με κοιτάει αυτή τη στιγμή και να χαμογελάει. Η μητέρα μου είχε δύο θηρία παιδιά να τα κοντρολάρει. Ήταν βράχος. Αγαπάω πολύ τη μητέρα μου, είμαι μαμάκιας τι να κάνω. Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο αλλά πολύ νωρίς φύγαμε για την Αγγλία. Μετά το θάνατο του πατέρα μου γυρίσαμε πάλι πίσω στην Ελλάδα. Με τη δουλειά της αναγκαστικά έχω αλλάξει 11 σχολεία και πολλά σπίτια».

Διαβάστε επίσης:

Liam Ireland: Η άγνωστη ζωή του γόη από τη σειρά «Η γη της ελιάς»

Αφροδίτη Λιάντου- Liam Ireland: Η μεγάλη διαφορά ύψους και το τέχνασμα του Γεωργίου

Liam Ireland: Η Αγγλία, η yoga και «η Γη της ελιάς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved