Κατερίνα Σούσουλα: «Είναι συγκινητικό να είσαι πάνω στη σκηνή και ο κόσμος από κάτω»
Showbiz

Κατερίνα Σούσουλα: «Είναι συγκινητικό να είσαι πάνω στη σκηνή και ο κόσμος από κάτω»

Η Κατερίνα Σούσουλα Θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νεότερης γενιάς και ειδικά στο μουσικό Θέατρο. Και όχι άδικα.

Η ηθοποιός, με αφορμή την παράσταση «Hair The Musical», μίλησε για τα συναισθήματα της που επιστρέφει στο θέατρο, ενώ αναφέρθηκε και στο στο μέλλον του μουσικού θεάτρου...

Έπειτα από πολύμηνη αναγκαστική παύση, λόγω των συνθηκών με την πανδημία, επέστρεψες στο θέατρο και δη στο «Hair The Musical». Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι είναι παράξενο και όλοι ανυπομονούσαμε να βρεθούμε ξανά στο θέατρο. Αν και τα δύο τελευταία καλοκαίρια, εν μέσω κορονοϊού, συνέχισα να δουλεύω σε ανοιχτά θέατρα, δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το να παίζεις καθημερινά και μέσα στον χειμώνα. Μου είχε λείψει. Επιπλέον, είναι συγκινητικό να είσαι πάνω στη σκηνή και ο κόσμος από κάτω, και να του λες μία υπέροχη ιστορία όπως είναι αυτή του «HairThe Musical».

Άλλο ένα καλό είναι ότι οι πρόβες που κάνατε από πέρυσι έπιασαν τόπο και δεν ματαιώθηκε η παραγωγή, όπως συνέβη σε άλλες περιπτώσεις...

Φυσικά. Εμείς δεν νιώσαμε ούτε μία στιγμή ότι οι προσπάθειές μας θα πέσουν στο κενό. Είναι σημαντικό να πραγματοποιούμε τα πράγματα για τα οποία δουλεύουμε πολύ και ειδικά σε ένα έργο που αγαπάμε.

Τα τελευταία χρόνια το μουσικό θέατρο έχει ανθίσει και στην Ελλάδα. Θεωρείς ότι έχει μέλλον;

Το μουσικό θέατρο δεν θα σου πω ότι είναι δύσκολο, διότι εμείς επιλέγουμε πόσο δύσκολα θα κάνουμε τα πράγματα, αλλά είναι ένα απαιτητικό θεατρικό είδος. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και θέλω να ελπίζω ότι έχει μέλλον. Φωτισμένοι και ικανοί άνθρωποι θα συνεχίσουν να είναι στις σωστές θέσεις, φτιάχνοντας όμορφα πράγματα. Από εκεί και πέρα, ανυπομονώ να δω την πορεία του στη χώρα μας, γιατί είναι και ένα δικό μου όνειρο και χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να το «υπηρετώ».

Τι σου κέντρισε το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο θεατρικό είδος και γι’ αυτό το «υπηρετείς»;

Κάποια στιγμή, κατάλαβα ότι δεν μου αρκεί μόνο να μιλάω για να εκφράζω αυτό που θέλω να πω, αλλά και να τραγουδήσω και να χορέψω. Από μικρή ηλικία, μάλιστα, κατάλαβα την κλίση μου σ’ αυτό το είδος. Έχει μια παράξενη ηδονή να μπορείς να πεις μια ιστορία με παραπάνω από έναν τρόπο, κι αυτό είναι μαγικό.

Τηλεοπτικά, θα σε ενδιέφερε να κάνεις κάτι ή είσαι πιο προσηλωμένη στο θέατρο;

Θα μου άρεσε να κάνω κάτι τηλεοπτικά, δεν είμαι αρνητική, αρκεί να είναι κάτι που θα μου αρέσει πολύ. Κατά περιόδους, βλέπω όμορφα πράγματα και θα ήθελα να είμαι μέρος αυτών.

Πηγή:MYTV

Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου! Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια (video)

Έξαλλη η Αθηναΐς Νέγκα με την Ανθή Βούλγαρη: Η αιχμηρή της ανάρτηση! Την κατηγορεί για απρέπεια

Βούλγαρη: Η συγγνώμη μετά την αιχμηρή ανάρτηση της Νέγκα - «Έχουμε δεχθεί μία επίθεση...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved