Κέλλυ Κελεκίδου: «Ο Νίκος είναι γενικά πάρα πολύ αυστηρός κριτής»
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: «Ο Νίκος είναι γενικά πάρα πολύ αυστηρός κριτής»

Η Κέλλυ Κελεκίδου συμμετείχε στο J2US ως coach του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της ανέφερε πώς σχολίασε τις εμφανίσεις της στο φιλανθρωπικό σόου του Alpha o σύζυγός της, Νίκος Κουρκούλης, ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της με τον κορονοϊό.

Πώς σχολίασε τις εμφανίσεις σας στο J2US ο σύζυγος σου Νίκος Κουρκούλης;

Ο Νίκος είναι γενικά πάρα πολύ αυστηρός κριτής. Μου έλεγε όμως ότι έβλεπε μια ωραία εικόνα, «το είπατε ωραία» μου έλεγε αλλά και «ότι εκεί», για παράδειγμα, «ο Δημήτρης είχε μια δυσκολία». Ο Δημήτρης είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι και είχε μεγάλη εξέλιξη στο σόου.

Το προηγούμενο διάστημα είχες και μια περιπέτεια υγείας. Αρρώστησες με κορονοϊό. Υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκες;

Η αλήθεια είναι πως όταν το έμαθα, δεν σου κρύβω, ψιλοτρομοκρατήθηκα.
Η πρώτη μέρα ήταν δύσκολη γιατί έλεγα «για να δούμε τι θα μου συμβεί». Από κει και πέρα όλα κύλησαν ομαλά. Πέρα από κάποια δέκατα και πόνο στα κόκαλα δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα. Ήμουν μια χαρά. Δυστυχώς κόλλησα και την αδελφή μου τη Μαρίνα. Μεγαλύτερο άγχος είχα για εκείνη παρά για μένα. Και φοβόμουν μήπως είχα κολλήσει κάποιον άλλο άθελα μου. Είναι ευθύνη.

Ο Νίκος και τα παιδιά δεν κόλλησαν;

Όχι, ευτυχώς δεν κόλλησαν. Ημασταν απομονωμένες πάνω στην κρεβατοκάμαρα με κλειστές πόρτες και περιμένομε τις εκπλήξεις από την οικογένεια μας. Περάσαμε την καραντίνα παρέα. Με συγκίνησαν πολύ τα ραβασάκια της κόρης μου της Ελπινίκης. Μου φώναζε «μαμά, άνοιξε λίγο να σε δω». Με έβγαζε φωτογραφίες. Μετρούσε τις μέρες μέχρι να γίνω καλά. Μου ζωγράφισε μια θάλασσα φουρτουνιασμένη στην οποία εγώ ήμουν στον βράχο και εκείνη μέσα στη θάλασσα και μου έδινε το χέρι της να την τραβήξω έξω. Εγώ εκεί... κατάλαβες. Μεγάλη συγκίνηση. Ήμουν εμβολιασμένη και εγώ και η αδελφή μου και μάλλον ήταν κάτι που μας βοήθησε να το περάσουμε ανώδυνα.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Κελεκίδου - Κουρκούλης: Τα γενέθλια της κόρης τους, το τρυφερό ποστ και η φαντασμαγορική τούρτα!

J2US: Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον Αλεξάνδρου, που άφησε άφωνο όλο το πλατό!

Κέλλυ Κελεκίδου: Θα επιστρέψει στο J2US;Τι λέει στο gossip-tv για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved