Χριστοφόρου για Βανδή: «Τους τελευταίους 2 μήνες έχω γίνει το γραφείο τύπου για τα προσωπικά της»
Showbiz

Χριστοφόρου για Βανδή: «Τους τελευταίους 2 μήνες έχω γίνει το γραφείο τύπου για τα προσωπικά της»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ιδίως όμως για την Δέσποινα Βανδή, με την οποία είναι πολύ δεμένοι συνεργάτες. 

Οι δυο τους πραγματοποιούν μαζί τον τελευταίο καιρό κοινές εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Κύπρου και η συνεργασία τους πάει από το καλό στο καλύτερο και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ πολλών ρωτήθηκε και για την Δέσποινα Βανδή και τη συνεργασία που έχουν αυτή τη περίοδο στη Κύπρο. Επιπρόσθετα, ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή και τι γνωρίζει εκείνος, με τον τραγουδιστή να μην διστάζει να απαντήσει, λέγοντας πως η Δέσποινα είναι ερωτευμένη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με την Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο περνάμε συγκλονιστικά. Είχαμε επισκέψεις, έχουμε πολλές επισκέψεις. Υπάρχει άνθρωπος που να είναι ερωτευμένος και να μην είναι καλά; Είναι μια χαρά, κάνει αυτό που αγαπάει και πόσο μάλλον όταν περνάει καλά στην προσωπική της ζωή το κάνει διπλά καλά. Έχω γίνει τους τελευταίους δύο μήνες το γραφείο τύπου περί των προσωπικών της θεμάτων. Σταματήστε»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή- Μελίνα Νικολαΐδη: Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη;

J2US: Βασίλης Μπισμπίκης: Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στα παρασκήνια του σόου! (video+photos)

Συναυλία Panik Records:Η Μελέτη τραγούδησε με την Βίσση - Δείτε το στιγμιότυπο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved