Η Κέλλυ Κελεκίδου στο gossip-tv: «Έκανα δίαιτα και έχω λιποθυμήσει»
Showbiz

Η Κέλλυ Κελεκίδου στο gossip-tv: «Έκανα δίαιτα και έχω λιποθυμήσει»

Η Κέλλυ Κελεκίδου παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξαντλητική δίαιτα που έκανε στο παρελθόν.

Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε αποκλειστικά στο Podcast Showbiz o’clock και την Διονυσία Ζαπατίνα και την Κατερίνα Ζαζάνη για όλα.

Με υπέροχη διάθεση άνοιξε την καρδιά της και η εξομολόγησή της θα συζητηθεί. Με γάργαρο γέλιο αναφέρθηκε στη ζωή της ως μαμά.

Η ίδια συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον θάνατο της μαμάς της και πώς μετά από αυτή τη δύσκολη στιγμή έπρεπε να ανασυγκροτηθεί και κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι της καθώς είχε να διαχειριστεί την μικρή της αδελφή και να της σταθεί ως μαμά.

«Συγκινούμαι όταν μιλάω για τη μαμά μου. Την έχασα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία, όπως και η αδερφή μου. Η Μαρίνα όταν χάσαμε τη μητέρα μου ήταν 13 χρονών κι έξι χρόνια αγωνιζόμασταν με τα χειρουργεία, με τα νοσοκομεία. Έπρεπε να είμαι ο ισορροπιστής στην οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος, η Κέλλυ Κελεκίδου αναφέρθηκε στην περίοδο εκείνη που μπήκε στη διαδικασία να χάσει κιλά και πώς από μια δίαιτα έφτασε στο σημείο να λιποθυμήσει!

«Είμαι ένας άνθρωπος που γενικότερα έχω πει στη ζωή μου ότι σιχαίνομαι πάρα πολύ να λέω τη λέξη δίαιτα. Δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ποτέ. Μία φορά την είπα και για μένα ήταν λίγο σοκαριστικό γιατί είχα ακολουθήσει μετά τα κιλά που είπα, στην εφηβεία, είχα ακούσει μία συμμαθήτρια μου που έκανε χημική δίαιτα και χωρίς να ξέρω την ακολούθησα και ναι μεν είχα χάσει μέσα στη βδομάδα 4-5 κιλά, σαν παιδί που είναι πάρα πολύ απαγορευτικό και θυμάμαι τον εαυτό μου ότι έχω ξυπνήσει ξημερώματα και έχω πάει να ανοίξω το ψυγείο γιατί αισθανόμουν πολύ περίεργα και έχω λιποθυμήσει».

Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Σωτήρης Κοντιζάς: Έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί… γιατί κάποτε είχε μακριά μαλλιά!

Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έσπρωξε το παιδί μου, μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ»

Άγγελος Λάτσιος: Φωτογραφίζει την Γαία Μερκούρη στην πιο... «άβολη» στιγμή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved