Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ένας στο Youtube μας έβριζε ότι είμαστε οι ξεφτίλες της ελληνικής κοινωνίας»
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ένας στο Youtube μας έβριζε ότι είμαστε οι ξεφτίλες της ελληνικής κοινωνίας»

Ο πρωταγωνιστής της «Σκοτεινής θάλασσας», Γιώργος Παπαγεωργίου, ανέφερε αν κάνει αναζήτηση για τον εαυτό του στο Διαδίκτυο.

Ο 40χρονος ηθοποιός σχολίασε επίσης, πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχει έρθει έντονα στο προσκήνιο η προσωπική σου ζωή και αν του προκαλεί αμηχανία.

Κάνεις αναζήτηση για τον εαυτό σου στο Διαδίκτυο συχνά; Και αν ναι, με ποιο που σε αφορά έχεις γελάσει πολύ;

Ωραία ερώτηση. Κοίταξε, δεν το κάνω και συνέχεια, αλλά όταν το κάνω, συνήθως δεν βλέπω άσχημα σχόλια. Βέβαια, λατρεύω να διαβάζω αρνητικά σχόλια στο Youtube για τραγούδια μου. Είναι ευφάνταστα. Ας πούμε, κάτω από το τραγούδι Η ζωή μου είναι σκατά που είχαμε πει με τον Σπύρο Γραμμένο ένας έγραφε: «Τι να πω, ρε μάγκες; Άμα βγαίνει μεροκάματο, μπράβο». Ή ένας άλλος μας έβριζε λέγοντας «είστε οι ξεφτίλες της ελληνικής κοινωνίας. Ο Χατζιδάκις θα ντρεπόταν για εσάς».

Και όταν τα αρνητικά σχόλια αφορούν τη δουλειά σου ως ηθοποιού και γίνονται από κριτικούς;

Δεν θα πω ψέματα ότι είμαι από αυτούς που δεν με αγγίζουν. Φυσικά και στενοχωριέμαι, φυσικά και προβληματίζομαι και πάρα πολλές φορές μια αρνητική κριτική μου έχει κάνει και μεγάλο καλό. Γιατί είπα «ΟΚ, μπορεί να έχει δίκιο. Κάτι μου ξέφυγε και εδώ είμαστε να το φτιάξουμε. Επίσης, εδώ είμαστε για να μουτζωθούμε κιόλας». Άκουγα πρόσφατα ένα podcast σε σχέση με τον Νίκο Γκάτσο. Και έλεγε το εξής: Όταν ο Γκάτσος πρωτοέγραψε την Αμοργό -που πια θεωρείται ένα από τα εμβληματικότερα βιβλία σε σχέση με τη σουρεαλιστική γραφή στη σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία-, πολλοί σοβαροί κριτικοί της εποχής τον χτύπησαν ανελέητα. Μέχρι που του είχαν γράψει «ο κύριος Γκάτσος θα πρέπει να πάει σε μια κλινική για φρενοβλαβείς για να θεραπεύσει το μυαλό του». Δηλαδή, ουσιαστικά του είπαν «πήγαινε σπίτι σου». Οπότε κάπου εκεί αρχίζεις και αναρωτιέσαι για το πραγματικό νόημα μιας κριτικής...

Το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό έχει έρθει έντονα στο προσκήνιο η προσωπική σου ζωή πώς το διαχειρίζεσαι; Είναι κάτι ενδεχομένως σου προκαλεί μια αμηχανία;

Προσπαθώ να το διαχειρίζομαι με ψυχραιμία. Θέλω όσο μπορώ να το διατηρώ σε χαμηλούς τόνους και λίγο πιο ιδιωτικά. Παρατηρώ όμως πως αυτό είναι πιο δύσκολο απ΄ ό,τι φανταζόμουν. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπήκα σε αυτή τη δουλεία για να προμοτάρω τον εαυτό μου, ούτε δίνω μια συνέντευξη για να νιώσω celebrity. Το κάνω είτε για να μιλήσω για τη δουλειά μου είτε για να μεταφέρω κάποιες κοινωνικοπολιτικές μου απόψεις μήπως και επηρεάσω θετικά κάποιον που θα τη διαβάσει. Έτσι το βλέπω και έτσι το έβλεπα πάντα. Δεν είχα ποτέ απωθημένο να γίνω διάσημος.

Ποιο τραγούδι σε χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο;

Το Όλα αρχίζουν απ’ την αρχή των Polkar.

Ποιο τραγούδι θα αφιέρωνες τώρα στο κορίτσι σου; Μη μου πεις των Polkar πάλι.

To Εγώ θα σ'αγαπώ και μη σε νοιάζει του Τώνη Μαρούδα.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Παπαγεωργίου-Μιχαλάκη: Ο παράφορος έρωτας και τα τρυφερά λόγια: «Με έκανε να πιστέψω στο για πάντα»

Γιώργος Παπαγεωργίου: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στη Σκοτεινή Θάλασσα!

Παπαγεωργίου: Το απίστευτο περιστατικό στο ταξίδι του μέλιτος με την Δανάη: «Γύρισα με 5 κλήσεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved